Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

kamaratka ma 300ml.a ma ich fakt nadherne aj po dvoch rokoch.chlapec ani netusi,ze to nie su jej.

natal

najneskor zajtra ti livka posle mail.

natal

BABY DLHO STE CAKALY NA LINK?CHCEM SI POZRIET VASE FOTKY,UZ SOM POSLALA NA TEN MAIL MOJE FOTKY,ALE ESTE MI NIC NEDOSLO

olinka333

a mihai uplne s tebou suhlasim, ked nema zena prska nic extra alebo respektive nieje s nimi spokojna a ma moznost to zmenit, tak preco nie...ved nakoniec princip umelych nechtov, ci nadpojenych vlasov je ten isty a ma to nespocetne vela zien, no nie?

olinka333

Ahojte, mate tu niekto skusenost alebo aspon nejake informacie o dr. Hederovi?...pred par dnami som bola u neho na konzultacii a zdal sa mi byt velmi mily, ale nepocula som o nom vobec nic. a mate iekto skusenost s asymetriou prs?...dakujeeeem...baby co ste uz po opke e tak vam zavidim:P:)...

bodynka

raz bola relacia kde stala zena so silikonmi a zena bez a chlap ich mal chytit , bal sa chytit tie silikony. Dotkol sa ich ako ohna. Hroza
Dufam ze ked sa rozhodnem pre gulate nebudem neprirodzena:(
Prave mam na sebe plavocky s 2 vypchavkami xixi , ale asi by nepomohli ani 4...:( Ideme sa kupsinkat.

mihai

ved to, v podvedomi ludi je stale takato prva reakcia... asi to chce este cas aby sa pod pojmom silikony ludom vybavili aj prirodzene vyzerajuce prsia, ktore vlastne sluzia ako nahrada za to, co priroda nedopriala a nie extremne baloniky. 90te roky s tym silikonovym booomom lopt to pokaslali, darmo.

barbora10

mihai

ano presne tak.kazdy chlap a aj mnohe zeny si pod pojmom silikonove prsia predstavia dve velke umele lopty na hrudi.chvala bohu,ze ten moj je taky ze sa mu pacili pred a pacia aj teraz.

mihai

carol

presne tak :) teraz by ma odpinkal, lebo ozaj treba vyckat. snad to prejde. a ak to takto bude uz byvat, no diky pekne, dalsia dan za krasu :)