Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tanda

barbora

mam sa uz fajn, v podstate hned na druhy den mi uz bolo ovela lepsie.. teraz uz ziadna bolest ani krv.. len mam strasne citlivu kozu a vadi mi ta blba podprsenka..

zana

mne ked uz fakt nemal kto pomoct posadit sa, tak som sa chytila stehna a jednoducho sa potiahla nohou :D

della

Martinka54

...tak s tou p...u sa vcelku dalo...len sa divila prečo som tak dlho v kupelni..no prečo, lebo kým som porepíkovala....nakremikovala - pomasírovala prsíčka, tak to aj nejaku dobu trvá..no niee:-)

..budem na teba 15.3. mysliet, neboj....ak ti môžem poradit vezmi si len slapky, pyžamo, kefku, pastu /zuby som si umyla až v stredu rano-ked som šla domov/ a pletovu vodu s tamponikmi...my sme s tou kočkou mali neskutočne mastné tvare...fakt...asi po tej narkoze....a pritom mám normalnu 35 ročnú :-) pleť..nič iné nepotrebuješ..a pridi oblečená v tepl. suprave na zips

..a moja nedaj sa....sestričky sú tam nato..i ked "pizúkajú"....nezabudni my sme tie čo nato majú :-)

Mihai

..jasne, stale kremikujem :-) masirujem...od nedele nerepíkujem už sú chrasticky odpadnute....

spravim foto a pošlem

barbora10

zana

tak to bude tie prve dni problem.jedine co pomoze,dat si co najvyssie vankuse pod hlavu a pomoc druheho pri vstavani je na nezaplatenie.neboj kazdym dnom to bude lepsie a lepsie.ja na stvrty den som vstala uz uplne bez pomoci.

barbora10

olinka

nasa mihai ma krasne spravene prska,takze sa hederu bat nemusis.keby nie je červena,isla by som k nemu.

mihai

olinka

a mala som asymetriu. vravim, cekni fotky. je to rozumny lekar, robi len comu veri. mohla somm si stavat hlavu, vacsie implose nez si myslel ze mam mat i nedal. sice pindam ze mohli byt vacsie, ale zas som sa zahojila ani neviemm ako a prska su pekne. a vlastne ved mi dal o 40 ml viac nez som chcela :)

tebe co povedal, co by ti dal, ake mas miery, mas babo ? vek ? u koho si este bola/sa chystas ?

sorry ze vyzvedam ale ja sa vzdy tak tesim ze je tu nejaka nova :)

mihai

olinka

u Hederu som bola iba ja z tohto fora. je uzasny, nemam kriveho slova. a vysledok u mna je podla mna fajn, aj u dalsej co bola so mnou,,, referencie som nemala ani ja. len to , ze vraj je vynikajuci a zarukou mi tiez bolo ze robi pre Interklinik. cekni foto v galerke alebo nejake je aj na FB. odporucam. aj ked ani ja nepoznam zeny co by unho boli. na tomto fore proste nie su. si to vysvetlujem aj tou cenou a nahodou.

barbora10

natal

ale ved ty mas pekne prsia uz teraz.do nich ked ti da doktor 400ml,tak to budu teda paradne prsia.uz teraz ti zavidim.budes ich mat super.