Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Barbora10,nič neberiem v zlom.Ale to bolo prvé čo ma napadlo.Tiež číslo 5 žije!hehe
Frajer v pohode, ale nemal to ľahké, často som mu vyčítala ako bol proti,blbé reči,.Ja som nezabudla,teraz to má vždy na tanieri..

ska38

Barbora10,
všetko ok,len Dr hovoril, že mohli byť prsia ešte trošku bližšie.A kontrola o rok.V prípade problému skôr.

barbora10

ska

to som myslela ako ze cislo 5 zije!
neber to v zlom,len sa tesim,ze si zase tu.a priatel s prskami spokojny?a co nove na kontrole?prska,jazvicky?

ska38

...hehe,áno žijem.Len sa k PC dostanem večer alebo ráno, keď niečo potrebujem z netu.Posledné 2 týždne bol frajer,tiež málo času...a tak

ska38

Natal,Olinka333...VITAJTE!
Mihai,
nech Ti ten hnusný pocit rýchlo zmizne. Kedy si mala OP?
Som sa zasa rozpísala,prepáčte.

ska38

Ahojte kočky,
Za jeden deň toľko popíšete, ale aspoň to tu žije! Ja už behám, zháňam vybavujem... nie je čas tu písať, tak reagujem spätne.
Ihla, Bodynka, Mihalicka, Bratislava,Martinka54 prajem Vám čo najskoršie termíny ,aby ste už mali po OP!!!
Zuziačik24,
Zlatíčko vôbec na tieto problémy nemysli. Ja deti nemám, no chápem že to máte niektoré kočky, ťažké -predsa zodpovednosť aj za druhých. Hlavne strach o deti...Ja som išla na OP s tým, že to chcem, rozhodnutá už dávno, proste som si povedala/v deň OP/, chcela som to, som tu a basta. A čo sa má stať, nech sa stane! V nemocnici na posteli som vôbec nemyslela na OP alebo na rôzne komplikácie. Zbytočne by som sa stresovala. Teraz sa mi to ľahko hovorí, neboj zvládli sme MY, zvládnete aj VY!
Zuziačik24, Ihla,
Presne kvôli takýmto reakciám som to ja s chlapom ani neriešila. Len ja som mala výhodu, že nie je z SK. Proste stojte si za svojím! Robíte- robíme to kvôli sebe! Držím Vám palce.
Barbora10,
Super si to napísala. Mužský pohľad na silikóny.

KRÁSA JE DANÁ PRÍRODOU, DOKONALOSŤ SI VYŽADUJE RUKU CHIRURGA!
To som dnes prečítala v čakárni u Dr. Červeňa.
Zana7,
Dnes som bola na kontrole, som myslela na teba. Že si už na druhom brehu. Vitaj!
Della,
Haha...menšie dofúkol...
Bodynka, keď čítam tvoje príspevky, tak si stále myslím, že už zajtra ideš na OP. Čo ma teší, lebo chcem, aby si to už mala za sebou.
Kočky, čo riešite s HAK? To sa mi majú ešte zväčšiť?! Nebláznite, mne táto veľkosť stačí. Síce, mne sa ani pri HAK, pred OP, nejak extrémne nezväčšili...Aj Dr. Červeň sa ma dnes spytoval, či by som chcela aby boli väčšie, no moja odpoveď bola nie. Viem , že veľa kočiek po OP ,by prijali väčšie, no som 7 týždňov po OP. Väčšie určite nie. Ale nikdy nehovor nikdy, možno raz, poviem aj ja...Nechcem ,aby to niekto vedel. A ak si to aj niekto všimne alebo nebodaj bude taký otvorený a spýta sa ,tak ja použijem TO inteligentné vyhlásenie Judínyovej.. hehe
Wendy1,
ako to ľavé prsko?Je to lepšie? Ozvi sa.

barbora10

mihai

praveze ani neviem ci som to mala pred opkou,mne sa prska vyrazne zmenili az po porode,ale teraz som natikoncepciu nasadila po dlhsej dobe a fakt mam pocit zvacsenia.aj v niektorych podprsenkach mi vytrcaju dvorce a to pocitujem az teraz posledne dni.tak preto sa pytam,ci to moze robit antikoncepcia?

mihai

zana

ked ta muz dviha ze ta kvazi vytlaci za chrbatik, to je naj. ale ked si sama a pre spevnenie to rob cez brusko. nozky spusti opatrne a vytiahni sa brusnymi svalmi. si zacvicis .))) idealne raz dolava raz dopravaich davat, ja som to tak lenze nemam manzelsku postel :) este si malo po opke, ked sa da, nech ta dviha ale o par dni to rob sama. (tlmocim lekara teraz)

dobru dievcatka. idem off, pa

mihai

tak robim si gelove nechty a idem na to buchnut lestiaci finish drahy gel, otvorim teglik, cumim jak blazen a ten prazdny !!! ja ze co mam lepkave na spodku krabice sa divam uz par dni a on tam hajzel vytiekol ???!!! dpc !!! :( a iny nemam taky :( ohromne to suvisi s prsami, viem viem... :(

narkoza masti plet.. citala som to tu pred mojou opkou a ja aj ta co bola so mnou sme sa na tom potom rehotali. a riesenie neboli ziadne pletove vody ale kustik paplona, such such :))) nechutne, co ? :) ale s takymi ochabnutymi bolavymi paprckami to bolo naj riesenie a jedine, hehe :))))

na to dvihanie sa babulky fakt bacha. nejdem tu nikoho zas skolit a hresit ako sa mi uz raz podarilo, len vravim.

della, ano ano daj fotos :) ze a tie kozy tak bolia pripisujem stale hormonom, budem onformovat co je new :) horsieje ze mam tie jazvy stale tvrdeee, tie vnutorne sitia. o tom tu uz ani nepisem kedze to ziadna nemate tento problem okolo dvorcov.