Ahojte kočky,
Za jeden deň toľko popíšete, ale aspoň to tu žije! Ja už behám, zháňam vybavujem... nie je čas tu písať, tak reagujem spätne.
Ihla, Bodynka, Mihalicka, Bratislava,Martinka54 prajem Vám čo najskoršie termíny ,aby ste už mali po OP!!!
Zuziačik24,
Zlatíčko vôbec na tieto problémy nemysli. Ja deti nemám, no chápem že to máte niektoré kočky, ťažké -predsa zodpovednosť aj za druhých. Hlavne strach o deti...Ja som išla na OP s tým, že to chcem, rozhodnutá už dávno, proste som si povedala/v deň OP/, chcela som to, som tu a basta. A čo sa má stať, nech sa stane! V nemocnici na posteli som vôbec nemyslela na OP alebo na rôzne komplikácie. Zbytočne by som sa stresovala. Teraz sa mi to ľahko hovorí, neboj zvládli sme MY, zvládnete aj VY!
Zuziačik24, Ihla,
Presne kvôli takýmto reakciám som to ja s chlapom ani neriešila. Len ja som mala výhodu, že nie je z SK. Proste stojte si za svojím! Robíte- robíme to kvôli sebe! Držím Vám palce.
Barbora10,
Super si to napísala. Mužský pohľad na silikóny.
KRÁSA JE DANÁ PRÍRODOU, DOKONALOSŤ SI VYŽADUJE RUKU CHIRURGA!
To som dnes prečítala v čakárni u Dr. Červeňa.
Zana7,
Dnes som bola na kontrole, som myslela na teba. Že si už na druhom brehu. Vitaj!
Della,
Haha...menšie dofúkol...
Bodynka, keď čítam tvoje príspevky, tak si stále myslím, že už zajtra ideš na OP. Čo ma teší, lebo chcem, aby si to už mala za sebou.
Kočky, čo riešite s HAK? To sa mi majú ešte zväčšiť?! Nebláznite, mne táto veľkosť stačí. Síce, mne sa ani pri HAK, pred OP, nejak extrémne nezväčšili...Aj Dr. Červeň sa ma dnes spytoval, či by som chcela aby boli väčšie, no moja odpoveď bola nie. Viem , že veľa kočiek po OP ,by prijali väčšie, no som 7 týždňov po OP. Väčšie určite nie. Ale nikdy nehovor nikdy, možno raz, poviem aj ja...Nechcem ,aby to niekto vedel. A ak si to aj niekto všimne alebo nebodaj bude taký otvorený a spýta sa ,tak ja použijem TO inteligentné vyhlásenie Judínyovej.. hehe
Wendy1,
ako to ľavé prsko?Je to lepšie? Ozvi sa.