baby, mna hedera ucil taky cvik ze dvihat sa z lahu brusnymi svalmi. ono je nebezpecne sa dvihat tak, ze sa zapries o ruku nohou, proste sa zakvacit a dvohnut nohou, chapete ma ? s rukami nic nerobte. suvisia s prsnymi svalmi. dvihajte sa ta, ze lezite, date obe nohy na jednu stranu postele a dvihnete sa bruchom. nic moc, ja viem, ja som sa vzdy par sekund odhodlavala jak ked s stahujem depilacny vosk, cakam cakam zbabelec :))) pisem to co bolo mne povedane. kto chcete, vezmite si z toho nieco. aj ked vas niekto dviha, nie ze vas chyti za ruky a vytiahne ! nech vas chyti za chrbatikom a vydvihne !! s rukami nic ! ja som sa hederovi cca treti, stvrty ? tyzden na kontrole posadila len tak a hresi ma ze ved ma to predsa ucil. mozno vas brusko bude bet ak nemate vycvicene ale robte to tak... sa zamysite logicky ci nemam pravdu kym odpisete.
barbora
moze byt, aj pred opkou si mala to stastie ze ti rastli prsia od antiny ? ja trosicka. teraz, ak aj narastli, nevidino. ale bellinka tusim pisala ze sa jej zvacsili od nej aj po opke :) ste vy stastne stvorenia :)