Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

baby ako je to vlastne s tym vysadzanim antikoncepcie a znova nasadenim?
Je dobre ze chcem ist na konzultaciu 2-3 tyzdne predtym co by som uz vedela ze mozem ist na op?

della

Mihai

..má "pravdu předsedo" to som chcela byt vtipna:-) len neviem či mi to vyšlo haha..je to z filmu vesničková--str.

...aj ja som sa veru takto isto zdvíhala...a asi každej z nás to trvalo...kým tie "kozičky" zdvihla z postele...niekedy sa mi pritom aj tažko dýchalo....

Kočeny idem do sprchy...bo ma čaká dlhý rituál :-) kremiky atd.
zajtra sa ozvem paaaaa

zana7

mihai, no ved prave preto sa mi to nezda, bojim sa rukami opriet, mna manzel sviha za chrbat, tak to vyskusam ako pises.

della, mala som leen trosku kasel, ked som si tak akoby velmi zaklonila hlavu, no a kaslat som nechcela v ziadnomo pripade:-))

della

Mihai

..moja, čo to máš za problémy...nestíham čítat všetko spätne..som na nervy z tej prace...stale školenia..notebook nemám takže na hoteli bez netu...som hotová...chyba mi toto čítanie....len som zachytila, že máš nejaké bolesti ...jooj želám rýchlu úlavu...

ozaj Jamimili tu nie je??

chcela som sa jej len spýtat, či sa jej už zmenšilo to jedno prsko...a čo robila..
..aj ja to väčšie stale pritlacam a masirujem a stale sa nezmenšilo...manžel hovorí, že povie Trškovi aby mi to menšie dofukol :-)

mihai

baby, mna hedera ucil taky cvik ze dvihat sa z lahu brusnymi svalmi. ono je nebezpecne sa dvihat tak, ze sa zapries o ruku nohou, proste sa zakvacit a dvohnut nohou, chapete ma ? s rukami nic nerobte. suvisia s prsnymi svalmi. dvihajte sa ta, ze lezite, date obe nohy na jednu stranu postele a dvihnete sa bruchom. nic moc, ja viem, ja som sa vzdy par sekund odhodlavala jak ked s stahujem depilacny vosk, cakam cakam zbabelec :))) pisem to co bolo mne povedane. kto chcete, vezmite si z toho nieco. aj ked vas niekto dviha, nie ze vas chyti za ruky a vytiahne ! nech vas chyti za chrbatikom a vydvihne !! s rukami nic ! ja som sa hederovi cca treti, stvrty ? tyzden na kontrole posadila len tak a hresi ma ze ved ma to predsa ucil. mozno vas brusko bude bet ak nemate vycvicene ale robte to tak... sa zamysite logicky ci nemam pravdu kym odpisete.

barbora

moze byt, aj pred opkou si mala to stastie ze ti rastli prsia od antiny ? ja trosicka. teraz, ak aj narastli, nevidino. ale bellinka tusim pisala ze sa jej zvacsili od nej aj po opke :) ste vy stastne stvorenia :)

della

zana7

..no to bude fakt tou narkozou..nikto to tu predtým nespomínal..som rada, že som nebola jediná :-)..mala si i ten hrozny kasel??

zana7

della, aj my sme mali velmi mastnu plet, este aj teraz mam stale, nepomohla ani pletova voda.
v novamede boli vsetci velmi mili a ochotni, vo vsetkom vysli v ustrety :-)))

della

laila laila

...kedže som teraz pracovne "rozlietaná a vyše tyždna som tu nebola...si tu asi nová a netuším odkedy si tu zaregistrovana....žiadne fotečky ti na mail posielat nebudem...takto to tu nefunguje.....a mne robil opku dr. Trška a nie Šiška...takze ti k tomu nemam co povedat....

..pokial si chces pozriet foto-galery...musíš poslat svoje foto pred a potom po

barbora10

baby inak moze to byt,ze uz mesiac beriem antibaby,ako ste to vy nazvali a prska dnes citim akoby sa o cosi zvacsili.aj ta pooperacna podprsenka mi je len len a to mi uz bola volnejsia.fakt sa mi zda,ze sa zase o cosi zvacsili.moze to byt tou antikoncepciou?