Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zana7

ahojte, ska no asi sme sa nestretli ze? ale ak si videla zombie na chodbe, tak to som bola ja.
babulky, ja som nic nespala, som strasne stuhnuta, ked lezim a stale sa mi neda nijako posadit z pololahu a tie tlaky ked si sadnem, to kolko asi tak bude trvat? a uz by som si potrebovala aj vlasy umyt, to uz vobec neviem ako.

ihla

mihai

ze by som skusila tu yaz? Ja mam teraz diane-35, nemam ziadne problemy. No skusit mozem. Len som chcela prejst na naplaste. Nemate s nimi niektora skusenosti?

No vidis, zbytocne starty paniky si robila s tymi prskami. I ked to by asi kazda z nas robila. Som rada, ze uz to je prec a zaroven zvedava, ci sa to nezopakuje buduci cyklus. Ska sa pytala, kedy si bola ty operovana. Ja sama si to tiez uz nepamatam :) pripomenies nam?

Taktiez som rada, ze tu mame dve - tri nove dievcata, konecne bude co citat a pisat.

Zana

Gratulujem ti k prskam :) Dufam, ze ten kamion na hrudi, alebo ako si to nazvala, zvladnem aj ja.

ska38

Konecne si sa ozvala. Hm, to si asi jednina, ktora nechce vacsie. No uvidime, co budes hovorit o par mesiacov ;-)
Normalne ma stve a trapi, co je s wendy. Najprv tolko prispevkov davala a teraz take dlhe odmlcanie :( Ma tolko vela prace s detickami atd alebo sa na nas vyserinkala? :( wendy, chybas nam, sme na teba zvedave, ci zabral pas, co s detickami, OZVI SA

barbora10

mihai

ja mam obycajny triregol.zacala som s nim uz v osemnastke a nikdy som s nim nemala ziadne problemy.

zuziacik

myslim,ze po dvoch tyzdnoch budes moct fungovat.malu natahovat urcite nie,ale do roboty sa ti bude dat ist.

mihai

wow to je ake dobre, ta Cervenova veta. keby som na FB hned si to dam ako status :p teraz tam mam ze "zavist je strasna choroba. uzdravgte sa skoro". co je tiez celkom trefne :)

dnes ma prsia nebolia, cize to muselo byt menzesom. aj ten sa kamsi stratil :)

barbora
kludne to moze byt antinou, vazne. aku mas znacku ? inak ja mam YAZ, moja dr. to nazvala ze mercedes medzi antinami. odvodnuje, ak vas nejaka predosla nafukla vodou, po tejto schudnete. teda-ja som akoby splasla :)

zuziacik26

Este dalsia vec ma napadla, kao reagovalo na nove prska vase okolie. myslim tym ludia, co nevedeli ze ste boli na operacii. Ja od noveho roku robim v novej robote. Ucim na VS, tak aj preto som chcela "len" 280ml, nech to neni tak napadne. Bolo by mi neprijemne kebyze ma studenti ohovaraju ze mam silikony, nevraviac o tom ze by to zacali riesit kolegovia. Teraz je zima, vypchavam podprdu, nenosim vystrihy a dufam, ze ked v maji nabehnem s prskami, tak ze to nebude az tak sko, ale neviem. Ako ste mali vy?
Este jedna vec, mne by cez semester veduci katedry doviolenku nedal, tak som prehovila obvodnu, aby ma vypisala na dva tyzdne s dakou chripkou...vy ste to s PN ako riesili?a dalo sa vam po dvoch tyzdnoch vobec v praci fungovat?

zuziacik26

Kocky sem prispievat je narocne..co sa tu toho popise...ale kedze som zacala aktivne citat, tak som celkom v obraze..haha ale rozoznavam vas podla prsiek z foto...znie to uchylne. Ska, dakujem za nazor. Baby este ze je toto forum. Ja som v takej faze ze na zaklade pristupu mojho muza...ako mrtvy chrobak, sa absolutne nemam s kym rozpravat o tom ako to v hlave cele prezivam. Ja sa strasne tesim, ale ako som pisala...je tu aj strach. Ale postupila do vyssieho levelu. Ok povedala som si ze hadam nezomriem a riesim uz len ako s tou mojou malou prisavkou to budem zvladat. Ale asi to necham tak a bude sa to riesit operacne ked proste na to pride. Bude sa musiet moj muzik obracat, len dufam, ze ked mu budem vraviet ze potrebujem este aj aby mi pomohol vstat a tak a nebodaj budem plakat od bolesti a nadavat, presne viem ze mi povie ze ved si to chcela tak sa teraz nestazuj....on je uz raz taky...nepolutuje ma nikdy..este pri porode ked bol tak povedal ze noo ta moja Zuzka ma asi daky nizky prah bolesti...to bola hadka rovno na sale pocas kontrakcii!!!! Hlavna vec on ma anginu a tvari sa ze je na smrtelnej posteli :-DDD...jeej sa mi paci ako ohovaram muzika :-DDD...baby co uz to mate za sebou...kolko je tych total kritickych dni, ze sa vam naozaj da len s tazkostami vsat z postele? Zaberaju lieky od bolesti?..je to urcite individualne, ale predsa. Ja stale dufam, ze po dakych dvoch tazdnoch budem aspon trochu moct s malou aj manipulovat a postarat sa o nu. Ked stale si uvedomuje kolko krat denne ju musim zdvihnut doslaka, ona je este velmi mala. Vcera som s nou bola von a len za 2hodiny som ju asi 5 krat musela vylozit do kocika, vybrat z kocika..nevraviac o tom ze spadla tak to som ju musela dvihnut a mojkat, potom som ju nasilu kopajucu tahala z mlaky co do nej chcela vliezt...nooo...to bude v aprili-maji u nas doma velmi zaujimave

bodynka

ska, no musela som sa este prihlasit aby som odpisala. A uz ti priatel nebodaj odisiel?:( Prsia ta teda absolutne nebolia?
No ja viem ze tak pisem :D ja sa niekedy aj sama seba pytam ci to neprehanam... Ale ani sa nenazdam a uz tu bude koniec aprila! A ja to berem ako hotovu vec. Inak to nejde xixi.
Tak ako je to s antikoncepciou a vysadenim a nasadenim?? Mam este cas?:DD
Dobru noc baby vela hodin je