Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

ahojte baby.
Zuziacik ja to riesim tak ze si berem na 2 tyzdne dovolenku. Prvy tyzden pojde somnou i priatel. On potom bude na nocnych takze iba v noci budem sama.
Podprdku teraz aj ja vypchavam koi okoliu.Teda nosim naraz tri:DD A bez vystrihu.
A potom aby ma v praci neprehanali poviem ze mam narazene rebra ako tu uz tu niektora vymyslela:DD

mihai

barbora
ta ich ma ozaj krasne urobene. zazrak, presne ako napisala pod fotku. len ma take fotky stale viac odradzaju od tehotenstva, ved to co mala s prsiami ???!!! chudatko ! a co to do pekla je tie hrcky na dvorcoch, nechutne. neviete co to je ? uz som sa to tu pytala. ked to nemam, uz sa to nevytvori ? vobec neviem o co ide, to sa moze poca zivota, ci ne? :( nechcem to, fuj :(

barbora10

martinka54

pozri tuto zenu.ma modelaciu s augmentaciou,ale rez do T.inak to ma pekne spravene,ale ona ma gulate a velkost 275ml a spravilo jej to poriadne prsia.ty budes mat este ovela vacsie.

www.omlazeni.cz

mihai

veru veru aj ja si myslim. okrem toho ti po nich isty cas ostane cervena vytrapena koza. je to nechutne na pohlad, nedala by som si to ani na ruku ani na zadok ani nikam. neviem ci chodis do solarka, ale co opalovanie ? cele naplaste su podla mna nedomyslene. poznam zeny co si to nacapia na rameno a produciruju sa v kratkej bluzke po firme, asi ze aha-sukam, berem antinu :))) uz dnes nie su tieto tabletky zas taka zataz na pecen jak byvalo.

barbora10

zana

vsetko bude kazdym dnom lepsie.aj tlaky budu stale slabsie.ja som po dvoch tyzdnoch tlaky citila uz iba rano.

barbora10

zana

ja som si vlasy umyla sama na 6 den.dalo sa to vpoho zvladnut.4-5 den je taky,ze sa uz budes citit lepsie,ale tie tlaky budu trvat dlhsie.noci su najhorsie plus to rano vstavanie,kym sa nerozhybes,ale potom to uz je len lepsie.

mihai

ihla

bola som koncom septembra na opke. a aj ja som zvedava ci sa to zopakuje buduci mesiac, ved dam vediet :) panika to zas nebola, len som vravela ze je to fakt zly pocit. ked chcete, skuste ten YAZ, ja som bola spokojna tiez s predoslou antinou ale som lekarke raz povedala ze chchem nieco novsie, odlahcenejsie, jemnejsie k telu, ved stalevyvijaju nieco nove. a dala mi toto, ze je to top momentalne (cca pred 3/4 rokom). je drahsia ale setrnejsia. a je to stale ten typ co vam da pozor na plet, ziadne vyrazky :)

mna by zaujimalo aj ze co je s dadus35.