Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

barbora

fuuuj, to je horor ten link, co si dala. Vazne sa ti pacia tie prve prska? Dobry link si dala? Ved su to pologule zemegule. fuj. Ale ty si hovorila, ze sa ti pacia velke, ale toto? to aj koza (bez makcena) ma krajsie mechy.

ihla

bodynka

Urcite by som to nenahradzovala antikoncepcnou naplastou. Naplast su tiez hormony, len s tym, ze ti nejdu cez traviaci trakt. Ziadnu antinu by si nemala brat.
A kedy by si ju mala po opke zas zacat brat? To je jednoduche - je to v navode, a sice, ked ides po vysadeni na prve balenie, uzijes prvu tabletku v prvy den menstruacie. Tym padom z toho vypliva, ze prvy cyklus budes mat kratsi, ale tie ostatne budu 28 dnove. Potom uz uzivas ako sa ma bezne - 3 tyzdne hlces, 1 tyzden pauza a tak dokola.

fifina 3

caute babule, dlho som vas tu sledovala, pred dvoma rokmi som absolvovala modelaciu a 1.3. uspesne augmentaciu u dr.Cervena.Ocakavala som hrozne bolesti ale nic take sa nedialo, nie ze by neboli, ale nie je to na tabletku, akurat v noci to tlaci na chrbat a kedze ohybnost nie je bohvieaka je to horsie.Este som chcela napisat moj typ na vstavanie z postele, chytim sa pod kolenami a rozupem do sedu, ide to v pohode.Fotky u Livky mam pod menom fifina, ale zatial iba po modelacii.

mihalicka

Ahojte.

Barbora10,
to co je za link ty kokooooos. Skoro som sa dogrcala, to co je za postavy a zjazvene tela a vselijakeee. Brrrrr.

Zana7,
držím palce, nech kamion odparkuje zasa na ďaľšiu babu čo najskôr. :-)

Ja tie predoperačné teda až budúci týždeň môžem absolvovať. V pondelok hneď zavolám dr, objedná ma na stredu, lebo v utorky je tam poobede a nerobí odbery. Potom počkať na výsledky a s nimi k internistovi. To budú ozaj čerstvé výsledky - úplne na chlp. zajtra idem aspoň k ženskému na komplet prehliadku, nech to mám aspoň z krku.

bodynka

najskor po dalsej vyplate- uvydime kolko sme nasetrili- a ked nahodou nedostanem pozicku co potom? Neviem podla toho ani dohodnut presne na termine , lebo neviem kedy budem mat peniaze..