Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ihla

ano tie prve su pekne spravene,sa mi velmi pacia,ale urcite nie na mne.ale tie ostatne su strach a hroza...

mohalicka

mas pravdu,niektore prsia z toho linku co som dala su strasneeeeeeeeeeee.

ihla

ska, drzim palce pri nakupoch.

Niektora sa este pytala, ci je tu niekto, kto hak nevysadzoval. Tak toto v ziadnom pripade neodporucujem. Ja mam znamu, ktora nemusela vysadit hak a opeovali ju na 8. den po menstruacii. Pytala som sa na to aj mojho doktora (cervena) a povedal, ze v minulosti na to az taky doraz nekladli, no mali potom nejake problemove pacientky, tak ze teraz na vysadeni hak trvaju.

Baby, co ste po narkoze, pamatate si nieco, ked vas z nej prebudzali? Ja sa toho aj celkom obavam, nakolko, ked som bola predtym na opke, tak ma volali zapasnicka :( hanbim sa. 6 ludia ma museli drzat a tlacit spat si lahnut na postel (davala som sa do sedu), no ze som sa riadne vzpierala :( aj jo

ska38

Zana7,myslela som tú úzku izbu na rohu,len s jedným oknom a 2 posteľami za sebou.vidíš na chodník medzi budovami.Tak som pozerala do okien.

ska38

Kočky,kúpa nových obalov na airbagy, to je dosť vyčerpávajúce.Žiadna podprda mi nesedí, ako fakt super pocit, že aha asi mám veľke prská,ale predtým,prišla som do obchodu pozrela tieto sa mi páčia vypýtala moje čislo a koniec nákupu...TERAZ?!uff,tak to je na dlhšie...Som typ,ktorý príde do obchodu a kúpi, čo potrebuje.Ja nie som na tieto maratóny v obchodoch.Kamoška mi povedala, že si mám kúpiť podprdy v zahraniči.Tak zachvíľu letím za frajerom.Hádam bude lepší výber.

zana7

ska, myslis na tu pooperacnu s okienkom ? lebo s tej nas prelozili uz vecer, lebo na druhy den ockavali "naval" , tak sme sa asi obisli :-))

zana7

ahoj mihalicka, no kamion este parkuje, asi caka na teba :o), ale mozno ta obide, tak sa ti to pomaly krati, tak nech ti to rychlo ubehne :-))))

ska38

Ahojte kočky,
Bodynka, áno už odletel. Vôbec ma nebolia.
Určite HAK vysaď, podľa mňa tiež bez náplastí.
Zuziačik24, presne muži sú citlivky, koľko si mi toho vytrpíme a oni prechádzajú životom úplne bezstarostne a keď sa do niečoho pustíme my, sú nervózni. Je to vlastne závisť, že my dokážeme viac. ups= chlapi nečítať!
A so zatajením OP, ja som povedala, že som spadla u kamošky na koberci, že sa mi šmyklo. Horšie bolo, keď mi susedia nosili mastičky na potieranie a nedávno som sa dozvedela, že vlastne som si zlomila rebrá. Doteraz to vysvetľujem, že som len spadla, udrela sa. Že kvôli tomu som nešoférovala a tak.
Mihai, super že už nič nebolí.
Ihla, veru že zatiaľ väčšie určite nie. No možno o polroka...
Si ma rozosmiala, že koza má krajšie mechy. hehe
Zana7, zombie som nevidela. Ale keď som išla na kontrolu, tak som pozerala do izby, kde Vás určite preložili večer. Ale ste ešte asi ležkali alebo boli na kontrole.
Serena500 budete spolu bojovať s Martinkou54 supeeer! Držte sa! Ja som bojovala s Ninuškou13.
Jamimili, skoré uzdravenie ocka.
Fifina3, asi do 1-1,5 mesiaca.Ale Dr hovoril, že ten proces je u každej ženy individuálny.Aj jaziev čo sa týka.Však aj bolesť cítime každá ináč.

fifina 3

ihla,diki ja som dufala ze to bude skor(kym pojdem do prace), ale na stastie je zima a bude sa to dat kasirovat oblecenim

bodynka

daka Ihla, ja som v tomto antitalent. Stale mam Hak bez navodou, kupujem si vzdy len na mesiac.
Takze vysadzam to. Snad sa to nedokasle.A aspon aj natom usetrim hihi