Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

laola - mihai

..kolko stoji 3mes. balenie tej antik YAZ??

.tiez uvazujem o zmene...len neviem ci je pre ženy po 30-tke...

Jamimili
..drž sa holka....bude lepšie treba verit..

a ako si natom s tym vačším prskom...už sa dostalo do normalu??..tiez mam ten problem

barbora10

ihla

nieeeeeeee.zobduila som sa ked ma uz isli prekladat z opercneho stala na postel,ale ved oni kazdeho prebudzaju este na stole,ale vacsinou si to nik nepamata.no a ja si pamatam ako som vravela doktorovi,ze dakujem,ze sa mi dobre spalo.

ska38

Ihla,pekne sa rýchlo vylieč!
Bodynka,pár hodín po OP,ale to cikanie...som sa ledva utrela.Vtedy som pochopila, že tie prvé dni nebude brnkačka...hehe je to individuálne.A kľučka na dverách tiež ťažko.

bodynka

ja som sa raz tak po opke zbudila , nejak som si nakvapkala kvapky proti bolesti a som sa tam po leziacky pozvracala. To bolo tiez strasne trapne. A ako som to dokazla nechapem lebo este 3 dni som taky pohyb robit nevedela. A cikat ste ist kedy mohli???

ihla

Musim sa vam pochvalit - 16.3. mam ist na predoperacne a hadajte co? No koho boli hrdlo? Kto asi prechladol? No pecka, co vam budem hovorit... vrrrr, tak len coldrex a paraleny ladujem do seba :D

ihla

barbora

Ty si sa prebrala na op. stole? :-o To akoze pocas operacie, ci ako?

No ja, ako vravim, som zapasila so 6 ludmi a pamatam si z toho celeho asi 2 sekundy a to asi najtrapnejsi okamih - ako som kricala, ze sa mi neda dychat :D no tak jasne, ked som mala v nose tamponadu :D Kua, hanba. Tohto sa obavam asi viac ako bolesti :D

barbora10

ihla

este k tym prsiam velkym.mne sa take sice pacia,ale ja osobne by som take nechcela.nechcela by som,aby na mna ukazovali prstom.kedze mam 167cm,nemohla by som si take dovolit.ale inak sa mi velke pacia.

barbora10

ihla

ja som sa prebrala este na operacnom stole a trepala som doktorovi,ze mu dakujem.ja si pamatam uplne vsetko.obe zeny co so mnou lezali spali po narkoze ako zabite,ale ja som vobec nemohla zaspat.

zana7

ska, ano na tej izbe sme boli, co su dve postele za sebou :-))
ihla ja si nic nepamatam, iba to ako som sa prebrala na izbe, zavolala som manzelovi a spala som dalej.

ska38

Ihla vďaka.Ty máš teda riadnu silu.
Mne, keď na sále zväzovali aj nohy, tak som sa ich pýtala,že to aj nohy?!Asi sa báli, aby som im neušla, no po tej náladovke som bola ospalá a po narkóze tiež.Nič si nepamätam,len ma strašne bolel chrbát.A ešte aj dobré 2 týždne po OP.Ak niekto zle znáša narkózu, povedzte to pred OP, zmiernia Vám ju.Aby ste po nej nezvracali.