Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

zana tak aj ty to uz mas za sebou. gratulujem! ako si znasala bolest? da sa to zvladnut?? a ako teraz fungujes doma?

barbora10

zana

je,aj ja idem buduci piatok na kontrolu.a prska si kludne mozes doma kuknut.mne napriklad na tlaky pomahalo aj to,ze som sa na par sekund rozopla a prska uvolnila z podprdy.

tanda

ja si vobec nepamatam ako ma prebudzali.. pamatam si len, ze ked ma uspavali, tak mi prislo velmni smiesne asi na 5 sekund a uz som bola K.O a s tym cikanim, sestricka mi dala taky nocnicek na postel, no tak to ani za svet neslo.. tak ma vzala na wc asi o piatej a viem, ze cestou spat som jej odpadla a prebrala som sa na posteli..

zana7

bodynka, zatial ano, uvidime ake budu ked odpuchnu, videla som ich len chvilocku, a to sa mi tocila hlava, tak to bola rychlovka, tak som aj ja zvedava velmi, ale bojim sa ich "rozbalit"