Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Bodynka,
tak choď k nemu do BB ak to máš bližšie. A skús poprosiť o skorší termín. Možno sa niečo nájde. Nevzdávaj to hlavne. Nepáči sa mi Maršálov prístup. Mne dr Červeň nameral na milimeter presne toľko, koľko som si ja namerala doma pred konzultáciou.....

martinka54

bodynka
nenocuje? tu si trufas ist hned domov? no neviem neviem ako to zvladnes, ale ked sa rozhodnes, tak drzim palce

bodynka

Mihalicka sla by som ale ako sa odtial dostanem ? Vrtulnikom?? A okrem toho u neho sa dlho caka.Dohodla som s Marsalom termin na 13.maja ale on povedal sam nech sa nato vyspim.

bodynka

Zara .. rozpravame sa s priatelom o tom ze nech idem na konzultaciu este do Ba ale co ma to tam vide? A ja nechapem, ked ma nameral a vyslo mu tolko ako moze inemu vyst nieco ine?? S takym objemom som sa snad este tu nestretla :( Ja nechcem Becka.:(( Povedal ze som nizka - mam 163 cm, potom ze pod sval automatcky ide menej.. A ked ma meral pod mu vyslo 64 cm. Mne vide 69 cm. Povedal ze mam tu najmensiu podprdku 64 A.. Ja neviem co mam robit.
Kam mam ist do Ba . Davajte mi na niekoho mejla.

mihalicka

Bodynka,
choď k dr. Červeňovi. Fakt !!! Veď tento ti chcel dať ešte menj ako ten pred ním. :-(

Zara9,
na konzultáciu som čakala asi týždeň alebo dva - mala som šťastie a termín som si dohodla na konzultácii a bol 2 mesiace po nej. :D