Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Bodynka
ja to mam tiez do 150km a idem do BB ale na opku pojdem do PK.
No co som o Mashalovi pocula,ani jedna si ho nechvalilia a kamoska mi hovorila,ze niektora musela ist na reopku do BA.
A este ti poviem,ja som tam velmi blizko robila a nehovorili o nom v dobrom.
Na tvojom mieste by som si urcite vybrala ineho doktora.

bodynka

Zara to pretoze som sa tesila. Ale nieco bude , nieco musi byt to nemoze byt sakra ved preco len tolko ?? Kto tu ma take miery ako ja ? 163 cm, vaha 48 kil a pod prsiami obvod 64-69 :D ??

zara9

Bodynka,
a preco nie k Cervenovi?Mas to daleko?Ved baby ho tu velmi chvalia aj ja som sa rozhodla na zaklade tuto citania :)) ze je naj.a idem k nemu
Je mi ta tak luto,to myslim v dobrom ze ako si sa tesila a toto ti povedal...:(((

bodynka

Fnuk ... A to tam musim na konzultaciu aj na opku a aj na vyber stehov? nespominal tu niekto Pezinok v suvislosti s Cervenom?