Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Bodynka
presne tak,radsej si pockaj par mesiacov a budes mat prska krasne ako chces,nez aby si si dala take ake nechces a budes nestastna a potom rozmyslat nad reopkou.Ja by som skusila aj dr.Cervenovi napisat aj dr.Trskovi a uvidis co ti povedia.

barbora10

bodynka

urcite chod k trskovi,alebo k červenovi.hadam nerozmyslas nad tym marsalom????povvedz ze nie.radsej prsia neskor ako nikdy a radsej prsia pekne ako skarede.

zara9

Bodynka
Barborka ma pravdu,urcite nechod k nemu,je vela inych dobrych doktorov,ked sa ti zda do BB vela km tak aj v BA Trska robil tusim Martinku a je v Ruzinove,ten je dobry.

barbora10

bodynka

teraz citam,co si pisala.preboha,len k nemu nechod.nedavaj si v ziadnom pripade robit prsia u marsala.kolko ti to navrhol?az 240ml?a on to myslel vazne?ved 1 april uz presiel.ja mam vysku podobnu ako ty a aj moj zaklad prs bol mensi ako mas ty a bez problemov sa mi zmestilo 350 a zmestilo by sa aj viac.a este jedna vec.ani sa nedivim,ze ma volny termin hned tak skoro od konzultacie.asi nema az tolko roboty.body chod k inemu.neboj,ta cesta sa vyriesi.ved hadam si nedas 240,ked mozes dat ovela viac a mat take prska po akych ty tuzis.hadam nezaplatis marsalovi taku sumu penazi a on ti spravi take iste prsia,ake by si mala z lepsiou podprsenkou.

zara9

Bodynka
ja som mu volala a na konzul.pojdem 14.5. to je vyse mesiaca ze je velmi vytazeny.Mne to nevadi,ja si pockam ale mozno ked budes naliehat,da ti skorsi termin.

mihalicka

Bodynka,
ja neviem, myslím si že to za tých skoro 200 km stojí i tak. ;-) Mám ťa vôbec na FB? Lebo radšej telefonuje ako píše - to môžeš dlhšie čakať na odpoveď....