Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

mondan

idem do BA k Trškovi. Pôvodne som mala ist do Pezinka, ale doktorka mi nechcela dať anatomicke :/ a to mam nulky, kosť a koža.. a chcela som to mať prirodzene vieš?
Našťastie sa mi podarilo termín si ponechať ale u iného doktora.
Budem mať buď anatomické 300 stredny alebo 320 vysoky profil, uvidí on priamo pri opke čo sa tam pomestí :)

lolo77

takze baby ahojte, pred chvilou som prisla od nasho milovaneho cervena :-) bola som pozriet aj lailu.. kokos ved ona vyzerala jak keby si tam len na chvilu odskocila z domu.. nie ako po operacii..hovorila ze vsetko v pohode..nic ju extra neboli.. sem tam sa prejde.. ze citila tlaky na prsiach ale da sa to..len ju chrbat pobolieva po anesteze.. videla som prsia v podprsenke.. takze este neviem ako vyzeraju..a ani ona sama nevie..lebo ze ked jej ich chceli ukazat poleziacky tak mala nejaky mikrospanok a ked sa prebrala uz ju zapinali :-D

mondan

Inak toho leta by som obávala aj ja. Len ja mám teraz z iného strach. teraz som vysadila antikoncepciu a neviem kedy dostanem a bojím sa že práve vtedy keď budem mať ísť na operáciu..

mondan

Inak toho leta by som obávala aj ja. Len ja mám teraz z iného strach. teraz som vysadila antikoncepciu a neviem kedy dostanem a bojím sa že práve vtedy keď budem mať ísť na operáciu..

mondan

Ja keď som volala na objednanie sa na konzultáciu tak mi sestrička povedala že operácia by bola možná 21.5., ale už aj to sa mi zdá neskoro. A ak by to nevyšlo tak to budem musieť odložiť až na ten september, ale tak ako ty zblááznim sa do vtedy..

mondan

zásuvka
a ako reagovali tvoje deti na fakt, že ideš do toho? A partner?
Ja to mám maximálne schválené, môj manžel ma považuje za živel a po nových prsiach už túžim niekoľko rokov. A deti to berú ako keby som si ich chodila robiť každý rok :-)

zasuvka

mondan,
chces íst na operáciu v lete alebo až na jesen?ja mám termin na júl a nie som s tým termínom spokojná,no dr,červen žial nemá žiadny volný termin.Mám obavu ako zvládnem leto v tej podprsenke a navyše pokazím detom prázdniny,ale do septembra čakat to sa zase asi zblázbim od strachu. Kde bola ihla na opke?