Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

ja mam prveho maja.. a tusim tam bola len jedna baba so mnou napisana.. teda neviem no.. :-) mohla som si vybrat cas..tak asi fakt nas tam nema este vela na ten den.

zasuvka

lolo 77,
a kedy máš termín operácie.Pretože ja som bola na konzultácii v BB a mám termin až na júl.chcela som koncom mája,ale majú to úplne plné

lolo77

a bol tam teraz veru dost natresk..mala som ist na 7mu a bral ma tusim o pol 9tej.. :-) ale nevadi.. stoji to za to..

zasuvka

Mondan,
moj manžel už je zmierený,aj ked mi to dalo veľa práce.Nechce,aby som sa vystavovala takému riziku aj ked na druhej strane ked ma chytí depka tak rozmýšlam čo je vlastne pre mna vačšie riziko.Inak rozmýšlala som aj nad zväčšením tukom.

zasuvka

lolo77,
ty ideš k doktorovi červenovi do pezinka?Myslela som,že operuje len v BB.Aká to je klinika v Pezinku?Dik

sjuzi123

mondan

idem do BA k Trškovi. Pôvodne som mala ist do Pezinka, ale doktorka mi nechcela dať anatomicke :/ a to mam nulky, kosť a koža.. a chcela som to mať prirodzene vieš?
Našťastie sa mi podarilo termín si ponechať ale u iného doktora.
Budem mať buď anatomické 300 stredny alebo 320 vysoky profil, uvidí on priamo pri opke čo sa tam pomestí :)

lolo77

ja som bola na tej druhej konzultacii..a dohodli sme to teda na tych 300 stredny profil.. dufam ze to bude dobre vyzerat...spominal ihlu ako ju fotil..pytal sa mna aky mam nick na fore..ze nech vie :-D zlaty bol.. a mam uz aj cas..takze toho prveho maja..idem hned prva o 8mej rano.. a vybavila som si tu peknu malu izbicku v pezinku (jak v blazinci :-D) tak sa uz tesim..nech to mam za sebou.. nech to vzladnem ako ihla alebo laila :-)