Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

lolo
aj anatomicke maju tiez styri profily. neviem ako to je tam ja viem, ze ja ma vysoky profil a mam ho rovnako siroky a rovnako vysoky

lolo77

jeyla a kedy si bola na konzultacii v pk? no oni hovoria ze tak mesiac dopredu..ale tak aj ked to objednas dva tyzdne pred tym..tak by to malo prist.. zalezi ci ich tam maju :-)

jeyla

Baby dakujem moc....ja som bola na konzultacii v Pezinku ale na opku idem do BB,ale ze vraj su tam lepsie sestricky som pocula,ze by aj dychali za toho cloveka:))))tak to je fajn.A mam si objednat sama tie implose.Kolko dni alebo tyzdnov to mam objednat pred operaciou??diiiky

mondan

niguei,lolo,ihla
díki vam moc za odpovede strááášne sa mi uľavilo.Bála som sa že keby som ich dostala doktor mi zruší opku.Takto je to o.k.

lolo77

wiwien.. no rozdiel medzi profilmi je asi tak ze mas 4 typy.. nizky, stredny, vysoky a extra vysoky.. cerven dava vacsinou vysoky.. sem tam nizky...ale ked chces urobi ti hocijaky :-) a rozdiel je v plneni.. napriklad nizky je naplneny na 85%, stredny 100%, vysoky 85%, a extra vysoky 100% .. tam to mozno spoznas v tom ze tie 100% budu trosku pevnejsie.. a pre porovnanie.. napr nizky ide do sirky ...cize je najsirsi a najmenej vysoky.. potom je stredny profil..vysoky..a extra..