Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

:DD Niee . To by nesiel aj keby idem sama dnu. Len do Pezinka pojde. Ok, potom sa dohodneme. Teraz idem mimo. Ahojte vsetky.

malachi

ahojte tak som poslala svoje foto "pred".som zvedava s cim ste zacinali vy lebo ak z mojho hrudnika niekto nieco vykuzli :(

laloa556

milkshake,
tak vitaj medzi nami ;) ja ešte len čakám na konzultáciu, tak ti moc neviem poradiť, skús pozrieť stránky dozadu, trochu prečítať, alebo sa opýtaj a baby, ktoré budu vedieť, tak ti určite rady pomôžu ;)

malachi

ahojte tak som poslala svoje foto "pred".som zvedava s cim ste zacinali vy lebo ak z mojho hrudnika niekto nieco vykuzli :(

milkshake

Ahojte...mam 35 rokov,zijem v nemecku...na buduci tyzden mam 4 konz.na rozlicnych klinikach v bratislave ohladom augmentacie...mozte mi niekto poradit ktora klinika je ta naj?bola som aj tu v nemecku na konz.u spickoveho lekara,exkl.klinika,ale je to moc drahe...a ten dalsi problem je,po porode(pred 16 rokmi)mi strasen ovisaju prsia,takze aj ta korekcia musi byt...cvicim aktivne fitnes,posilujem,co tento zakrok stazuje...ak ma s tym niekto skusenosti,budem rada za kazdy prispevok...pomaly viem o augmentacii,o rozlicnych op.metodach viac nez treba,zaoberam sa s tym uz dlhe roky,trapim sa,pred partnerom sa vobec nevyzleciem,strasne...inac s postavou som max.spokojna,no len tie prsia mam ako 60 rocna...