Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

Diky Martinka,no dost sa toho bojim,nakolko zijem uz 12 rokov v nemecku,nie som moc dobre informovana o nasich lekaroch,preto sa pytam...tu v nemecku je to strasne drahe, od 7000 eur smerom hore....ale trapi ma to 16 rokov...

della

barbora10

..díky...potešilo ma to....lebo som fakt stresovala...ale IHLA mi to dobre vysvetlila, "že či ich chcem vratit?"" a mat povodne....a vtedy som si to uvedomila, že brrrrrrrr povodne veru nieeeee :-)

milkshake

mohla by som aj ja vidiet tie fotky,vlastne galeriu?na buduci tyzden mam konz.u trsku,u minarovjecha,u zachara,a u racza.. ma niekto skusenosti s niektorym?

della

MOndan
...aj ja som si myslela, že ma to bude cez dvorce straaasne boliet....a pritom bradavky vobec necitiš....najviac boli chrbat..je to taka paliva bolest..

...cez dvorce mi to robil kvôli konickemu tvaru...spicatemu..a aby som mala bradavky pekne v strede prsa nemyslim tym po šírke ale po výske...posuval mi ich o 2cm hore...ale ak nemas spicaty tvar-nemusis mat opku cez dvorce..

..čo sa tyka velkosti ml...ja som si od neho nechala poradit...mal nachystane 320ml, 360 a 405 ml...a povedal, že ked ma "otvorí" vyskusa a uvidi, ktora velkost bude idealna...mam 360ml