Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

milkshake

martinka
no vies,ja sa na tie casy,kedy som mala pekne a normalne prsia ani nepamätam,je to strasne davno...pred 16 rokmi,odvtedy ma to trapi,mam bolesti,lebo si ich tlacim vtiskam do push upiek,ktore este vypchavam a kvoli tomu ze su ovisnute a ako keby prazdne mam nesutale bolesti...

della

mon11

..chapem ta, aj ja som mala pocit, že mi je zo dňa na den horsie....prve 2 tyz. mal kurevsky bolel chrbát..potom mi dr. na kontrole odlepil naplaste a zacalo sa trapenie NONSTOP 11dni v kuse mi trpli prsia..ako ked mas mravcenie v nohe ja som to mala v prsiach....ale tepla voda v sprche aj 15min. denne spravila zazraky..aspon ja si to myslim, lebo sa mi to zacalo vsetko uvolnovat /ja ich mam pod zlazou/..

..na tvojom mieste by som hned volala dr. a dohodla si vysetrenie...neboj urcite to nebude nic važne ale budeš mat istotu, ked ta vysetri :-)

milkshake

martinka
vdaka za tie fotky,vyzeraju super!!!ake mas okruhle alebo anatomicke?a kolko sa ti hojili?mala si velke bolesti kvoli tym bradavkam?

martinka54

milkshake
nic si z toho nerob. moja trvala 3 a pol hodiny a zobudila som sa v skvelej nalade.tak som sa usmievala ako blbecek :-)

milkshake

martinka
no to je super cena...aj ja musim mat korekciu,lebo su strasne ovisnute...a aktivne sa venujem fitnesu a posilovaniu,co znamena ze je to dost komplikovana op...

della

vitorio

..ahoj ..tiež mám imploš pod zlazou...podprda sa ma nosit 6tyž...ked som sa pytala dr. kedy možem začat s fitkom...povedal až po 2 mes..opku som mala 1.2. a špéci podprdu na cvicenie mám nosit až do JUNA..vraj si mam dat pozor...moc sa nenamahat...tak som začala postupne bycikel,brucho som sa strasne bala šikmej lavičky a poviem ti bola som prekvapena, že to islo v pohode....teraz som zacala pridavat ruky a prsia sa bojíííííím cvičit s tym este počkám...včera som pustila bež.pas - len tak lajtík jooooj ale sa mi natriasali musela som ho vypnut :-)