Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

Baby poradte ako sem vložím fotku aby som sa dostala do galerky?? Som pred OP a rada by som toho videla čo najviac. Diky

bodynka

A inak kamoska mi slubila ze ma po opke vydvihne . Takze juchuuuu , odvoz mam . A minule som si predstavovala ze ako to poviem nasim. No mna nic nenapadlo. :DD Ja im to proste neviem ako povedat :D .. a ocino dostal taku pokutu ze by som z tej pokuty mala silikony tak rozmyslam ci mu to vobec povedat..

mondan

ja len na skok
della
ďakujem, dobre sa to číta..ako keby ťa to vôbec nebolelo. Som už strašne nervózna a to mám ísť na konzultačku až v piatok, dovtedy sa asi zbláznim:-((Podľa toho čo si mi napísala už vôbec neviem čo chcem a ako to chcem, či cez dvorec alebo pod prsia - či 320ml alebo 350ml......

bodynka

Baby ja som taka stastna prestastna ze budem mat prsia. Teraz mi je to este take ze ako "kupim si saty a budu". Ale potom... stale..., hocico si obleciem a budu tam, vyzleciem sa a budu tam... Hmmm ... tie krasne pyzamka co v skrini len trcia si obleciem.. Aj vy mate stale taky pocit? Ze ich stale mate a mate co s nimi vyplnat a ste proste happy??

milkshake

ahoj nika
vdaka aj za tvoju odpoved...dlho uz zijem v nemecku,tak nemam vobec skusenosti ako je to v blave s tymi lekarmi...nepoznam ani nikoho,kto by mal skusenosti s touto op na slovensku,preto mam tolko otazok...a za kazdu pripomienku som velmi vdacna...

84nika

milkshake
ked si vyberás medzi týmito 4-mi, tak podla skuseností báb chod k Trskovi, v Medical centre som bola aj ja na konzultácii - 0 bodov, a Minarovjech aj ked patrí medzi najdrahsími v BA, sú chirurgovia kt. spravia ti prsia ovela krajsie a za menej, wendy tiez nebola spokojná.. Ale je to iba moj nazor :)

milkshake

della
vdaka za odpoved...no ja mam na bud.tyzden u oboch konzultaciu,nevedela som,ze robia na tej istej klinike =)...aj na interklinik a medical centrum mam tiez konzultaciu...chcem pocut viac nazorov...no,som velmi zvedava,ale sa aj bojim...

della

milkshake

..mne robil opku dr. Trška a som spokojna...konzultačky robi v ružinove-kde je primar minarovjech...s tym nebola moc spokojna Wendy...ale ona na forum už moc nepise..