Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

milkshake
ja uz budem 6 tyzdnov po opke. citim sa dobre. najhorsi bol ten prvy tyzden, ale zda sa zvladnut vsetko. mozno keby si mi poslala tvoju fotku by som ti vedela poradit

milkshake

Ahoj Martinka!
vdaka za fotky,su super!!!!!
ja idem k nemu vo strvtok ci v piatok,presny termin este neviem,mam mu v stredu zavolat,no som dost v stresu,nakolko je to 800 km zo stuttgartu,a mam 5 terminov za 2 dni,ale chcem viac nazorov pocut...ako dlho si po op?mas este bolesti?

ihla

miska_21

375 a nechces velke prsia? mne dal 350 a povedal mi ze budem mat slusne trojky, tri a polky a svoje som nemala ani jednotky...

no... ved on uz asi vie...

Inak vytaj medzi nami :) Na kolkeho septembra presne mas termin?

miska_21

Idem k Červenovi do BB bola som tam pred tyzdnom na konz. OP som si dala na september kvoli teplám, zdochla by som v tom zveráku :D
Moja postava: 167 cm, 52 kg, 71 cm pod prsiami, teraz podprska 75 B, dr povedal ze mam slušné jednotky. Ide o to že som mu povedala že nehccem velke kozy, on že vidí na mne že nechcem velké, hovorím nie iba vačšie, lebo svoje mam myslím si pekné. Tak zase čo na nich má byť škaredé však? Ked mám 20 rokov. Takže len vacsie keby boli. Povedal ze budu velmi pekne ale navrhol mi až 350 ml, to by sa ešte dalo, ale potom povedal že skúsme 375 ml a povedal ze aj to by bolo dobré, že by to spravilo len 1mm po obvode...A ja som rátala tak s 300 ml, kedže kamoška nedávno bola a má teda riade kozy! Na omlazeni.cz som zase našla babu prsiami aj postavou rovnaku ako ja a ta ma 300 ml a to by som zase ja si priala viac..to boli také že dali sa ale mohli byť aj vacsie..tak neviem či dať 350 alebo ist do 375 objednávku mám už napísanú na 375 ml. Budem mať EUROSILICON, okruhle, rez pazuchou. Tak baby? Radte :)

miska_21

Baby poradte ako sem vložím fotku aby som sa dostala do galerky?? Som pred OP a rada by som toho videla čo najviac. Diky