Idem k Červenovi do BB bola som tam pred tyzdnom na konz. OP som si dala na september kvoli teplám, zdochla by som v tom zveráku :D
Moja postava: 167 cm, 52 kg, 71 cm pod prsiami, teraz podprska 75 B, dr povedal ze mam slušné jednotky. Ide o to že som mu povedala že nehccem velke kozy, on že vidí na mne že nechcem velké, hovorím nie iba vačšie, lebo svoje mam myslím si pekné. Tak zase čo na nich má byť škaredé však? Ked mám 20 rokov. Takže len vacsie keby boli. Povedal ze budu velmi pekne ale navrhol mi až 350 ml, to by sa ešte dalo, ale potom povedal že skúsme 375 ml a povedal ze aj to by bolo dobré, že by to spravilo len 1mm po obvode...A ja som rátala tak s 300 ml, kedže kamoška nedávno bola a má teda riade kozy! Na omlazeni.cz som zase našla babu prsiami aj postavou rovnaku ako ja a ta ma 300 ml a to by som zase ja si priala viac..to boli také že dali sa ale mohli byť aj vacsie..tak neviem či dať 350 alebo ist do 375 objednávku mám už napísanú na 375 ml. Budem mať EUROSILICON, okruhle, rez pazuchou. Tak baby? Radte :)