Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

avm

dakujem.som veru velmi spokojna.a myslim,ze po 8 tyzdnoch uz plavat mozes.vlastne mozes skoro vsetko.ja chodim tiez plavat a vobec nic necitim.nic ma neboli.je to ako pred tym,ale ked som bola prvykrat,tak som to citila,ze namaham tie svaly,ale trebalo to iba rozhybat a ked som bola plavat potom druhykrat a treti,tak uz to bolo ok.

avm

barborka10
ty si to vyhrala, krasna praca, mala si vyborny zaklad aj pre op

dievcata, ja sa chcem opytat, plavat sa smie 2 alebo 3 mesiace po op? a termalna voda 2 mesiace po nie je na jazvy nevhodna? mate niektora skusenost?

wiwien

ihla...
pozerala som tvoje foto a tá 8 foto, kde ti vidno aj prsia,n o užasné, ako keby boli tvoje..no nič beriem ja tvoje foto:))a to som si myslela, že 350 je vela