Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

body, ja by som tiež čo najskôr ale vieš si to predstaviť teraz v teple? ved ako bolo min. týžden...no ble..a este taký júl ako mi dal termín...radšej si počkám =) baby prosím vyjadrite sa mi k tomuuu...a termín mam presne 6.9.

Ďakujem

mondan

bon bony
a ak ťa to ukľudní môj manžel mi nevidel prsia už zhruba rok, zajtra na konzultácii ich uvidí po véééľmi dlhej dobe.

mondan

bon bony
jasné že sa ozvem. A čo sa týka teba a toho že sa hanbíš - myslíš že iné sa nehambili? Veď práve preto tú bolesť podstupujeme, alebo ideme podstúpiť, aby sme sa už nikdy nemuseli hanbiť..A keď pošleš fotky na galerku, nakoniec zistíš že niesi na tom až tak zle:-)) a neviem ako ty , ale ja a väčšina čo nás tu je sme "ženy" čiže "zvedavééé", tak ako je to stebou??? nie si zvedavá žena??? Takže šup-šup, lebo mi sme stále zvedavé...:-))))

barbora10

bon bony

a coho sa pred nami prosim ta hanbis?ved ta galeria je plna dievcat,ktore sme mali prska ziadne,alebo nepekne.takze o to ide,aby sme potom videli,ake krasne ti z toho doktor spravil.takze sa odfot a rychlo ich posli.ved nie si zvedava na fotky?

bon bony

mondan

Potom napis co a ako,som zvedava,citam ta tu,aj vsetky,som zvedavaa :)

Mne stale Kostal neodpisal,resp. mail bol na jeho sestricku asi,alebo neviem.
Cerven hned odpisal, asi pojdem len ku nemu a hotovo!!!

Ja by som aj poslala do tej galerie tie moje, ale dost sa hanbim :( podla mna som na tom najhorsie ja....
Ja sa budem hanbit vyzliect aj pred doktorom,take mam komplexy.

mondan

martinka54
veru ich tu fajne pribúda..A voláš mu na mobil alebo pevnú linku?
Škoda že ideš až v pondelok, mohli sme sa tam stretnúť. Ale som rada, že tam nejdem úplne sama, manžel mi bude robiť křoví:-))

martinka54

mondan
jaaj uz viem, len novych tu pribudlo tolko, ze si ich niekedy mylim. tak mu zavolaj, ked dojdes do nemocnice a on si dojde po teba. ja to tak vzdy robim. ja idem za nim v pondelok na kontrolu.