Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bon bony
hej, to nebola sestricka ale majitelka, a jasne ze ta tlací k jezovitovej, lebo je to ich zamestnsnkyna Cerven a Kostál sú iba externí. Napís mi sem mail tvoj súkromný al. nieco kde ti mozem poslat mobil na Kostála keby si chcela...

lolo77

bon bony zavolaj cervenovi a opytaj sa na konzultaciu a na termin opky a bude mudrejsia..a mozes sa potom rozhodnut..

bon bony

lolo77 to som nevedela ze ona je majitelka. Mala som si pytat konkretne kontakt na Kostala.
Jasne ze k nej sa nechystam,uz som citala o nej na fore rozne veci...ale diky :-D

Jedine cerven alebo kostal,vyhrava cerven,tak neviem ci mam vobec ist ku kostalovi na konzultaciu alebo vsadim na cervena. uz si idem dohodnut konzultaciu,len vaham ked mi ponukne termin op. na leto, ci to zobrat. V teple sa horsie asi budu hojit jazvy :(
ale rada by som to mala cim skor za sebou

lolo77

alena pallova ma kliniku IEM v pezinku.. je to majitelka.. takze asi preto ti dala mail na nu..ale k nej nechod..baby ti povedia preco..

mondan

lolo77
úplne v pohode. nieje síce po 22hod, ale sme tu všetko dospelé ženy..takže cez deň sex v podprde:-)a večer nič nevidí - je tma :-)))Vidíš tak toto je zakomplexovaná žena, čo? Chudiak môj manžel, ale je veľmi zlatý a teší sa tak ako ja na tie moje cici, veď sa mu ani neni čo čudovať..

bon bony

Pisala som na mail doktorovi Kostalovi, teda zevraj to bol na neho, asi jeho sestricka, (alenapallova@gmail.com) a odpisala mi dnes nan ta pani. Ale dala mi cislo na doktorku mudr. Jezovitovu!

Nechapem, bud som mala zly mail (ale ten som nasla na nete,takze mal by byt ok) alebo je dr. Kostal nejak prepojeny s dr. jezovitovou? nechapem!

bon bony

barbora10

Jasne, som zvedava :D
vecer sa odfotim, ja mam asymetriu, takze dufam ze toto dokaze doktor vyriesit...

mondan

a to ako sa ti darilo rok ukryvat si prsia? :D ja sa hanbim pred priatelom stale a nie je mi prijemne ked mi ich vidi,ale akosi som si zvykla. Mam ale stale komplexy,takto uz nemienim dalej zit.

Ja dufam,ze nam vsetkym nespokojnym,ktore mame doslova az komplexy,operacia zmeni zivot :)

barbora10

neviem,ci sa to aj lepsie nehoji,ked nie je este take teplo,ale skor chodia baby preto cez zimu,aby boli do leta uplne fit.

barbora10

ja by som kludne isla aj v lete.kamaratka to zvladla.nadavala na tu podprdu a teplo,ale vydrzala to.je pravda,ze ist na opku po lete,alebo na jar je najlepsie,ale chodia baby aj v lete.ved to nie je take strasne,aby sa to cez teplo nedalo zvladnut.