Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mini001

barbora10
barborka ďakujem, práve som si pozerala galerku a môžem ti povedať, máš všľmi pekné prsia, asi si predsa dám tie 370ml,čo mi navrhol dr., veľmi mi pomohla v rozhodnutí tá galerka.

alore

ja meriem asi 183cm a mam 65kg ale kym pojdem na opku tak schudnem na 60kg :)) nech niesom tucna ked uz budu prska pekne :)

zara9

v galerke su aj nizsie baby a hlavne chudsie ako ja a maju 350ml a vobec nevyzeraju velke alebo neprirodzene tie prsia na nich,ved uvidis...:)))
a ty kolko merias a vazis?
Inak mne sa pacia vacsie prska...:)

alore

aj ja sa uz velmi tesim sa neviem dockat :)) foto este asi nemam v galerke som dnes rano posielala na ten mail a este nemam heslo...tak potom pozriem fotky ostatnych bab co boli u cervena nech mi to pomoze pri rozhodovani...ty mas fotky v galerke? a aku mas vysku a vahu ked chces 350ml?

zara9

mentory ma kamoska a chvali si ich,ES su vraj makksie a Nagory zase tvrdsie,ja by som si dala tiez radsej mentory a jasne ze gulate,no ved uvidime:)) co povie Cerven,uz sa neviem dockat kedy tam pojdem,aj sa tesim,aj mam nervozitu ...:)
Mas aj foto v galerke?

alore

ja by som chcela 300ml najviac 325ml viacej urcite nie...asi skor gulate profil zrejme stredny ale necham si poradit...pocula som ze mentory su super a ze nagory su na dotyk tvrdsie o ES moc neviem...skor by som sa k mentorom priklonila

zara9

implantaty chcem urcite min.350ml profil este neviem ale nizky nie,:))a znacku tiez este neviem,Cerven ze vraj dava ES a Nagory.Takze moc toho neviem:)))
ale spolieham sa na dr.,myslim,ze on bude vediet a poradit mi najlepsie :)))

alore

ja by som chcela ist prvu sobotu v septembri ..to sa tiez dohodnem s nim v bb...uz si rozmyslala o implantatoch ake chces atf?