Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka26

mozete mi niekto napisat ako sa da dostat do galerky, uz som tu pisala, zial na mna nikto nereagoval, chcela by som vidiet pracu niektorych lekarov , co tu spominate, aby som sa vedela rozhodnut

mondan

macka26
pošli svoju fotku pre opkou na mail: e.uhrinova@gmail.com a ona ti pošle meno a heslo, aby si sa mohla dostať do galerky. Tá fotka je podmienkou!

macka26

mozete mi niekto napisat ako sa da dostat do galerky, uz som tu pisala, zial na mna nikto nereagoval, chcela by som vidiet pracu niektorych lekarov , co tu spominate, aby som sa vedela rozhodnut

macka26

mondan

ešte sa chcem spýtať, v polovici júla sa máme sťahovať do nového domu, nevie mi niekto povedať či po 2 mesiacoch po opke už môžem umývať okná, podlahu a tak? Samozrejme všetko z mierou a v tej sťahovacej podprde. Len nechcem riskovať, aby som si tam niečo neposunula a hlavne niečo nepopsula..

mondan

Ahojte všetky
tak ja už mám predoperačné za sebou, akurát ma čaká ešte vo štvrtok sono prsníkov a jeto :-)))Už aj nočnú košielku som si kúpila, síce nič moc ale na dva dni to hádam bude stačiť.A preistotu o dve čísla väčšiu aby sa mi tam tie nové cici nepučili:-)))Baby ja už v pondelooook...Nervózna som jak šlak, ale aspoň že oslavim ešte tie moje narodky a meniny a potom šup pre darček:-)
avm
výsledky dopadli zatial dobre, mala si pravdu...Díki za povzbudenie.

mihalicka

Ahojte,

Zara9, Alore,
nech vám termíny vyjdú čo najlepšie k vašim predstavám ;-).

Laloa556,
nech ti to už teda najbližšie vyjde. A skoro sa uzdrav. S preobjednaním by nemal byť problém, len ktovie na kedy to zasa bude.

Malachi,
uži si služobku, Istanbul znie lákavo celkom. Ale s odkladaním štipendia asi radšej nevymýšľaj. Školu pekne urob tak ako si mala v pláne ;-).

Ja som sa vlastne ani neopýtala na kontrole, že čo ešte nemôžem a čo už áno... myslím nosenie podprdy ešte na noc,...ležanie na bruchu...také somarinky. Zatiaľ som neskúšala ani jedno, ešte počkám, ale teda ma to ani nenapadlo sa opýtať ....kvákala som o 106 ale úplne odveci. :D Švagriná inak bude musieť tiež posunúť operáciu augustovú na neskôr, lebo nastúpi od júna v novej práci a nebude mať nárok na dovolenku ešte....

laloa556

bodyyy ahoj, no čitala som ako si dopadla a supeeer, teším sa s tebou ;) budeš ich mať krásne, som rada, že ti toľko dá ;)
mne je tak ľúto, že mi to zas nevyšlo :( to je ako naschváľ, ešte som sa mu nevedela dovolať, tak snáď nebude problém s preobjednaním :(( ešte som aj ochorela teraz :((

malachi

ahojte baby tak aspon ta konzultacia sa mi uz blizi, ked som si ju musela koli pracovnej ceste prelozit(a tu uz mam o 2dni v Istanbule to sa tesim)
len keby sa chcel nejaky veeelmi skory termin uvolnit hoci aj hned po konzult aby som do augusta bola fit je mozne ze rozmyslam nad odkladom stipendia koli prsiam? :D :D :D