Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

mihalicka, dakujem

baby este by som sa chcela spytat ako dlho je nutne spat po opke na chrbate? a ci ked sa zotavim mozem spat na bruchu? :) ...ja si neviem predstavit ako vydrzim spat na chrbate :(

mini001

macka,
odfot sa a posli fotky do nasej galerky.. na mail e.uhrinova@gmail.com, ona ti potom posle heslo a dostanes sa do tej galerky..bez tvojej fotky to nejde..je take pravidlo.. a uvidis ake mali baby pred tym a ake mali potom.

mondan

martinka
ďakujem, tak to je super, som rada,už len kôli tomu že som sa nato upratovanie konečne "vo svojom" moooc tešila a nechcela by som aby mi to robil niekto iný...

martinka54

mondan
ja som upratovala uz po 3 tyzdnoch vsetko okrem okien. po dvoch mesiacoch mozes robit uz vsetko aj rylovat zahradu :-)
tu zahradu som myslela obrazne, ja som cez 7 tyzdnov po opke a robim vsetko na co si len spomeniem

lolo77

Sjuzi dakujem.. No ja som rada ze dnes uz nemusim cely den lezat lebo potom v noci je to katastofa.. A tiez sa tesim uz na inu polohu, aj ked na chrbte spavam bezne :-) inak zacinaju ma tie stichy trosku svrbiet.. Aj pod tym pasom..

sjuzi123

lolo77

hej aj ja som to mala, je to bežné.. mne to prešlo asi po 11dňoch, teraz v poho docela. Alé dr. hovoril,že ak budem ešte citit take vrzganie a prelievanie,že je to uplne normálne. Teraz som 3týždne po.
Neviem sa dočkať,kedy budem môcť spávať aj v inej polohe ako na chrbte :)

macka26

malachi.. jasne ze som to nemyslela tak, ze len zeny co maju skarede prsia si davaju.. to je skor moj pripad, ze nemam prsia male, len nie pekne...