Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

macka26
podla mna niektore baby mali pekne prsia aj pred, z peknych malych aspon mozu byt pekne velke :)
mihalicka
dakujem, no veru pokusim sa ju uzijet uplne najviac, hadam ma daky turek nepreda, ale tak prsia este nemam tak sa nebojim :D
ano jasne skola je dolezitejsia,ale australske plaze by som si veru uzila viac kebyze sa mam cim v plavkach ukazat

macka26

oukej dakujem za poradenie. fotku tej babene poslem... aj ked teda ja mam na plane prsia az po dietatku tak to bude asi horsia fotka potom :D

mondan

macka
nemusí byť horšia.ja som mala po prvom dieťati ešte pekné prsia, ale po druhom na ne pôsobila maximálne zemská príťažlivosť:-)Dlho som sa odhodlávala dať do galerky foto, ale zvedavosť bola silnejšia ako hanba..Každá sa obáva či ich nebude mať v galerke najškaredšie, včetne mňa, ale keď toho popozeráš viac prejde ťa to..:-))

macka26

oukej dakujem za poradenie. fotku tej babene poslem... aj ked teda ja mam na plane prsia az po dietatku tak to bude asi horsia fotka potom :D

lolo77

caute babule..tak dnes je konecne lepsie..mali ste pravdu ten 4. den je prelomovy.. :-D len bolesti ako tak ustupili..a ostali mi vnutri sem tam tie divne pocity..zblnknutie..alebo take nieco.. stavalo sa to aj vam?

macka26

mondan

macka
najlepšie bude nahá, všetky sme tam nahé.Aspoň ti budú vedieť kočky čo sú po opke poradiť veľkosť a tak...