Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

Prepáč Lolo,

určite si to niekde písala ale neviem to nájsť..Koľko máš ml?? mám približne take prsia ako ty..Díky

mini001

vitorio,
odfot sa a posli fotky na mail e.uhrinova@gmail.com, ona ti potom posle heslo a dostanes sa do tej galerky..bez tvojej fotky to nejde..je take pravidlo.. a uvidis ake mali baby pred tym a ake mali potom.

lolo77

no baby radili ze colu po narkoze..ale mne to doktorka zakazala..takze som pila len vodu..ale ja som nebola vobec smedna. takze som tu colu otvorila az rano..

miska_21

Dievčatá, nechcem Vás sklamať, ale tie ktoré tú píšete že idete na konzultačku Mudr. Červeňovi v máji a dúfate že Vám dá na september termín, tak bohužial...ja som bola v apríli v polovičke a objednával na júl..ja osm si dala ale termín na september...dnes som volala so sestričkou lebo som to chcela o týžden posunúť a oni už objednávajú na október =( tak len aby ste nedúfali a neboli potom zbytočne sklamané....

vitorio

macka 26,ako si sa dostala do tej galerie?pytala som sa aj tuto dievcat na fore,len mi akosi nikto neodpovedal,dakujeeem

mini001

je tu kočka, čo ide na opku 7.6. do BB? ,
alebo či ma niektora 370ml anatomicke vkladane od spodu a pod sval?
ď.

lolo77

mini vobec..ja som sa zobudila. supli mi dve infuzky.. a nic ani hladna ani smadna....musela som sa k tomu prinutit.. prvy den uplne pohoda..ani lieky na spania ani od bolesti..v noci som sa tusim raz dva krat zobudila a inak v pohode..
ale zato rano..som mala tlak asi 90 na 40 a nemohla som vstat z postele.. a zabudla som koza ze mam v skrini colu..ktoru som nemohla pit po narkoze.. tak som si ju dala az po prevezoch..