Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

vitorio
musíš tú fotku poslať livke a do textu musíš napísať pod akým nickom tu funguješ a potom sa tam určite nájdeš..

macka26

velmmi sa mi paci praca dr. cervena, o tom som bola rozhodnuta aj predtym,ale vase fotky mi to len potvrdili... viete mi poradit kde ho najdem na webe? myslim, ci ma nejaku stranku?

macka26

velmmi sa mi paci praca dr. cervena, o tom som bola rozhodnuta aj predtym,ale vase fotky mi to len potvrdili... viete mi poradit kde ho najdem na webe? myslim, ci ma nejaku stranku?

macka26

ja som vcera pozerala o 106 galeriu... niektore mate fakt krasne prsia... tak ja si sice na tie svoje este asi chvilu pockam ... ale tesim sa na ne uz teraz

mini001

miska_21
ja som tiež mala tvoj problem ale nakoniec som zostala pri 370 lebo medzi 350 a 370 nie je skoro žiadny rozdiel a 325 neviem už keď som sa na to dala tak nech su pekne a sexi
jedine čo nechcem su melony na prasknutie a v galerke sa mi pacia skoro všetky. tak si myslim že tie 370 budu pekne.

mini001

vitorio,
ja som tiež poslala foto a len sme si potvrdili, cez mail, či na tento nik a hotovo, a už som bola na scéne ,,v galerke,,.-) ale foto po opke neviem ako vložím, či zase cez livku.?