Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

vitorio
čooo?ja som myslela že ty si pred opkou..A kde si bola? U koho? rada by som videla tvoje foto pred a po..ak ti to nebude robiť problém pošli mi to foto na e-mail,či? Pochopím ak nie...Alebo aspoň napíš aký máš profil, veľkosť a tak...Díííík

vitorio

mondan,uz som jej napisala,tak cakaam,pripadala som si uz jak blbecek,dokola som sa tu pytala furt to iste(O:..inac som mala po malom prsia na podobny"sposob"ako ty a to som odkojila len jedno dieta,neviem si predstavit co by z nich bolo po druhom..teraz som 8.my tyzden po operacii a strasne sa z novych prsiek tesim(O: aj ked mozno niekomu nepridu az take krasne, ale mne po tych povodnych to pride az neuveritelne ze mam opet pevne a pekne prsia..drzim ti moc palce nech mas aj ty coskoro taku radost(O:

mondan

vitorio
prepáč ja mám tendenciu mýliť si nick:-))) Tak potom keď si jej všetko poslala tak to nechápem ani ja:-(( Idem to kuknúť

mondan

viktorio
musíš počkať,mne trvalo kým mi tam livka dala foto dva dni...čakaj a dočkáš sa určite:-)))))už sa teším na tvoje fotky:-))

vitorio

mondan dakujem,vsetko toto som urobila foteckz aj s nickom vitorio som poslala livke a ona mi spätne poslala pristup do galerky.ale nech pozeram jak pozeram moje fotky som tam nenasla..no nic nebudem vas tu uz otravovat,idem napisat livke..

zara9

Babulky
poslala som ziadost o priatelstvo Martinke a Barborke :))) dalsie vase mena neviem a teraz cakam.....:)))

Barborka v tom tielku mas tie prska nenormalne....:)))