Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

inanitka,
super, ze rodinka vsetko vzala v pohode, ze ta podporili a hlavne ze sa pacis im aj sama sebe
tvoje prirovnanie, ze mucha v prsniku je teda humorne, ono to urcite casom prejde ako aj lolo pisala a mucha vyleti von :-)

mini001

inanitka, si zlatá, ďakujem za podporu ja sa tiež najviac bojím čo bude po opke, či mi nebude moc zle... dúfam že to zvládnem v pohodke, väčšinou čo dievčatá píšu sa to dá zvládnuť.a tiež som sa nevedela rozhodnuť či si dať 325 alebo 370ml, doktor sa priklonil k 370 a keď pozerám galerku tak sa aj ja priklaňam k 370, dúfam že to bude pekné.

inanitka

mini ja som chcela medzi 300-330ml, no nakoniec mi doktor až po opke oznamil že mi dal do jedneho 265 a do druheho 295 kôli asymetrií,ale celkom sa mi to zdá aj dosť a vysoký profil,dal mi menej lebo on si moje prsia na sále nejak nafukoval a ževraj čím išiel do väčších ml tak mi bradavky moc utekali do strán a vyzeralo to moc škaredo,mne totiž samotné prsia moje išli dosť do strán,tak dal preto menej lebo by som ich mala až na chrbáte :D ja budem mať v paitok týžden od opky môžem povedať,že fakt iba tie prvé 3 dni boli kritické a potom sa to už len zlepšovalo :)
inak držím ti palce :) zvládneš to neboj!!!!

mini001

Ahoj inanitka,
gratulujem, je super že si ok, mňa to čaka 7.júna a prosim ťa možeš mi povedať akú velkosť si si dala? mne sa to už pletie. ďakujem.

inanitka

ahoj lolo :) tak vitaj,ako prebiehal tvoj deň? všetko ok? inak sa ako cítiš? u mna boli najhoršie prvé tri dni a teraz je to už omnoho lepšie až na to vybrovanie :) ale už druhy den ma strašne boli chrbat z toho ležania na ňom,je to normalne ja viem ale tak posťažovať sa treba :D ja už ani tabletky nemusím,ale na noc si dávam ešte pre istotu,nech mám pokojný spánok.dnes som ukazovala prska našim doma a povedali že su velmi pekne,tak dufam že sa to už moc nezmení,aj ked čakam že ešte spadnu a sa zmenšia :(

lolo77

inanitka asi je to normalne.. mna pobolieva od zaciatku viac lavy.. aj ho zospodu vzdy zacitim.. chce to asi este cas..

vitorio

mondan pred op.velkost 75B teraz po op.75D,operoval Mudr.Marsal v Trnave,vlozil mi 355ml anatom.Mentor stredny profil pod prsnikovym rezom,pod zlazu..akurat mi odpisala aj livka,posielala som jej este raz fotecky,tak keby ma do zajtra nestihla dat do tej galerky poslem na mail,jasne(O:

ianitka gratulujeeem(O:

inanitka

ahojte kočky,tak som dnes prišla domov z prahy a naši to vzali úúúúúplne v pohode,ja som to fakt nečakala,super,hned mi spadol kamed zo srdca :) až na to teda že to oco nevie :D
inak mam jeden problém: v lavom prsniku mi niečo vybruje,je to trocha nepríjemne,akoby mi tam počas opky vletela mucha a teraz chce ísť von :D neviete či je to v poriadku?

mondan

vitorio
inak mooooooc ďakujem za povzbudenie....Teraz to moooc potrebujem, lebo už vymýšľam či fakt tie prachy do toho dať.. aj keď viem že je to totálna hovadina, rozmýšľať či áno alebo nie..fakt dííík práve toto som potrebovala počuť...