Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

martinka
chcem sa spýtať, aj ty si prišla pred opkou nenamaľovaná a z odlakovanými nechtami?Tie nechty by mi až tak nevadili aj tak mám gelové ale to odmaľovanie je problém..ja sa neodmaľuvávam ani večer keď idem spať, lebo keď sa odmaľujem oči ma začnú štípať a mám nepríjemný pocit.Ja sa musím odmaľovať urobiť peeling a hneď namaľovať, tak teraz neviem či tam fakt musím ísť nenamaľovaná...

inanitka

diky baby,som rada,že všetko dobre dopadlo,teraz už len nech nenastanu komplikacie a bude všetko ok :-) včera som aj doktorovi písala mejla že kedy mam dojsť na kontrolu a povedal že buduci utorok do olomouca,on tam robieva sem tam,tak to nebudem mať až tak daleko a cestou sa stavím niekde na nakupy v čechách :)
lolo to mám aj ja,že ked idem večer si lahnuť a ta zmena polohy je taká čudná :-) a taktiež aj ráno,vstanem a všetko čo mám na hrudníku sa mi prevalí dopredu :)
babeny čo máte pred,nemusíte sa vôbec báť,zvládli sme to tu všetky a nieje to až tak hrozná bolesť :)
inak mne v nemocnici davali na bolesť čípky do zadku,lebo že tabletkami by som si mohla pokaziť žalúdok,tak som si ich bola potom ešte kupiť a používam radšej tie čipky,a sú velmi dobre,tak ak máte niektorá slabšie žaludky tak odporučam lepšie čípky...

martinka54

mihalicka
ja som tiez uz rozmyslala nad tym, ze by mohli spravit otvorit na prsia, ked budem chciet ist na masaz, lebo ked lezim na bruchu mi este zavadzaju

mihalicka

Ahojte.

Inanitka,
super, že to už máš úspešne za sebou. Tak vidíš, aj vaši to nakoniec predýchali. ;-) Vibrovanie prejde tiež, z toho si nelám hlavu.

Mini001,
370 bude fajn, uvidíš. ;-)

Alore,
spanie na chrbte bude potrebné asi dlhšie ako je príjemné :D. Ja som spávala asi mesiac. Potom sa mi už dalo aj na boku. Iba na brucho som zatiaľ neskúšala a ešte sa ani nechystám. I tak v tej polohe nespávam, len by som šla rada už na masáž chrbta. Len to by mi museli asi aj iné otvory dorobiť na masérskom stole, než len na tvár. :D Tak ešte počkám.

Lolo,
tak predsa bola prechádzka. :D Super.

alore

lolo77
gratulujem k opke..a velmi som zvedava na tvoje fotecky,lebo si ku mne vyskou najbliezsie a tiez si chcem dat 300ml...ved nejako prezijem to lezanie na chrbte stoji to zato

lolo77

alore.. hmm ja myslim ze sa s tym budes musiet zmierit ze asi dost dlho..mne to tiez lezie po 6 dnoch na nervy..ale tak viem ze este to dost potrva..

lolo77

inanitka co mas paniku z toho ze ti spadnu a sa zmensia? uvidis ze budu pekne..len zmenia trochu tvar si myslim a viac sa prisposobia tvojmu telu.. ja sa uz na to tesim..akoze pacia sa mi aj teraz tie prsia..su naherne prirodzene..ale tesim sa uz tak o 2-3 mesiace ked budu take usadene odpuchnute.. no ja som to zvladala v pohode..prvy den uplne bez problemov..druhy a treti kriticky ..to bol 4x denne flector..a potom piaty uz vobec.. tiez si davam ked tak len na noc.. vcera som sa bola aj prejst vecer konecne na vzduchu..uz si sama aj sadnem...sem tam ma niekde zaboli..a najviac boli ked si po celom dni idem vecer lahnut..kokos ta zmena polohy je fakt des..

INAK POZDRAVUJM PANA DOKTORA..ZE KRASNU ROBOTU SPRAVIL :-)