Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lolo

nie,to pichaju este ked tam implantat nie je.tak som to videla aj v telke.to je inekcia,ktora sa picha,aby obmedzili krvacanie a urcite sa picha pred vkladanim implantatov.

lolo77

barbori tie prsia obpichavaju uz az ked je tam implantat? som sa pozerala na moje..a tiez mam pekne kolecko okolo..ale nemam modriny.. ma napadlo ze ked do toho pichaju aby to nahodou neprepichli :-D

barbora10

nechapem,naco sa pred operaciou malovat.ved je to uplne zbytocne.a po operacii ti tiez moze byt tak akurat jedno,ze nie si namalovana.a urcite ti to aj jedno bude.

barbora10

mondan

na operacnu salu namalovana???:-)))
je to sterilne prostredie a make up tam nie je dovoleny.aj mna sa sestricka prve pytala,ci nemam make up,lebo ak ano,tak sup odmalovat.a gelove nechty su tiez zakazane,tak ako aj nalakovane.pokial ja viem,tak aspon dva prsty by mali byt bez umelych nechtov.

macka26

mondan. ty sa na noc neodmalovavas?????

pri beznej operacii ta na salu namalovanu ani nepustia, neviem ako je to pri prsiach, ale kvoli narkoze musis byt odmalovana a nenamalovane nechty.

macka26

pri beznej operacii ta na salu namalovanu ani nepustia, neviem ako je to pri prsiach, ale kvoli narkoze musis byt odmalovana a nenamalovane nechty.

macka26

sjuzi123

mondan
jasné,že chod odmalovaná. určite nebudeš mať silu sa na druhý deň ráno odmalovávať a zase namalovať..
Najlepšie je si zobrať na spanie niečo, čo sa ti dá v predu rozopnúť, lebo kebyže ťa majú po opke naťahovať a obliekať cez hlavu, tak by sa ti asi pekne podakovali a aj ty im :) a aby si mala trochu volnejšie rukávy, kvôli infuzkám.
To rozopínanie vpredu bude praktické aj ked ťa lekár bude kontrolovať

emi811990

Ahojte kocky, ak niektora viete nieco o kapsulaci, ako vznika v akych pripadoch najcastejsie-ci pir vlozeny pod sval alebo pod zlazu, pri akych implantoch ci pri nejakych alergiach, prevencia, dajte vediet! DAKUJEM

mondan

vitorio
tak to sa už teším, lebo aj som mala 75B, tak to môžem porovnať.Aj keď ja také veľké mať nebudem..