Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

jj, som zvedavááá :) teším sa ako malá :) ja by som chcela ísť na OPku po lete, tak uvidíme kedy dá termín.. a on teda na konzult. dáva nejakú podprdu a do nej vkladá silikóny a môžeš si teda skúšať rôzne veľkosti?

malachi

alore
ja som prisla pozrel na mna "vy ste taka malicka, ale dobreho vela nebyva" a ja vravim no, ale aspon dobre velke prsia mi mohli narast :D

malachi

alore
no mne ponukal aj junovy termin, ale v lete stazujem vo FR to by som sa nestihla dat dokopy tak si este pockam a ked som vyratala skolu a tak tam mi vysiel az 2.novembrovy tyzden.

alore

laloa tesim sa s tebou neboj konzultacka dopadne v dobre urcite sa na niecom peknom dohodnete hlavne mu detailne opis ako si to predstavujes :)

malachi

laloa
noo barborkine su super len ona mala pekny zaklad!ja ich mam od seba, zazraky necakam ani ze sa s jej budu dat porovnavat, ale myslim, ze vsetko lepsie ako to co mam :D

alore

no to by sme mohli polemizovat..jednoznacne je ze keby spriemerujeme tvoju a moju vysku to by bol ideal :D xi ..hej chodim do skoly preto musim ist na opku uz 21.8 aby som sa dala dokopy za tri tyzdne kym mi zacne skola..bo ja mavam cvika ze aj cely den stojim a nieco robim...

laloa556

malachi
ja idem ku Dr. Červeňovi na bud. týždeň 6.6., tak sa tešíím, už sa neviem dočkať :) som zvedavá čo povie.. ja meriam 170 cm/64 kg zatiaľ :-D chcela by som dať tých 5-8 kg ešte dole.. ale aj tak uvidím čo by mi dal.. mne sa totiť nenormálne páčia prská Barborky tak ale ja mám aj iný tvar a tak.. no ale som aj zvedavá, či sa mne tak pekne dajú k sebe alebo budem mať medzeru medzi nimi.. neviem.. čo si myslíte..? :)

malachi

no ja hlavne chcem aby to nebolo moc viditelne teda ten implantat aby sa to tak hodilo a kedze mam slaby zaklad tak ma moc neprespikuju nicim velkym(o tom ci je moj zaklad lepsi ako tvoj by sme teda mohli polemizovat :D