Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

tak ako je to s tými náplasťami, musím ich ešte nosiť? Som dva a pol týždňa po opke, prosím odpovedzte mi niektorá...

malachi

no tym som chcela povedat, ze rada by som keby mi hlupe reakcie z okolia boli ukradnute...ale urcite to nebude prijemne :(
no mojej mame zacali rast prsia az po detoch a teraz by uz hadam aj E potrebovala (to sme pritom uz dospele!)ale aj predtym na tom bola aspon na Acko a ja ani na to niesom :D
hej ja idem do BB

malachi

no tym som chcela povedat, ze rada by som keby mi hlupe reakcie z okolia boli ukradnute...ale urcite to nebude prijemne :(
no mojej mame zacali rast prsia az po detoch a teraz by uz hadam aj E potrebovala (to sme pritom uz dospele!)ale aj predtym na tom bola aspon na Acko a ja ani na to niesom :D
hej ja idem do BB

malachi

no to tu nik neriesi,ale v hlave to podla mna riesi kazdy.rodicia su zasadne proti, nebudu o tom ani vediet...a okolie asi bude mat hlupe poznamky,ale to uz bude ich problem.ja za to nemozem, ze geneticky sme sa aj so sestrou znacne podali za muzskym pokolenim

alore

no ja som sa moc tym na tomto fore nazaoberala...skor som nad tym uvazovala v hlave...myslim si ze ozajstny kamarati to vezmu v pohode a ti ktori zavidia a nemaju na to tak budu mat len blbe reci...hlupa ludska zavist...mamina v pohode aj na konzultacke bola so mnou ...najprv bola proti ale ja som jej povedala ze ked nie teraz tak po skole prve co spravim s peniazmi je ze pojdem na opku tak pochopila ze nema sancu to zvratit tak mi to dovolila hoci nieje nadsena ale podporujeme a bude sa o mna starat po opke aj s priatelom...a tvoji rodicia okolie ako?

malachi

nooo tak podla mna, ked to zvladli baby teraz tak koniec augusta uz bude ok :) inak ty si premyslala nad reakciou okolia?myslim, ze u nas dvoch to bude velka zmena, zrazu namiesto otcovej hrude nieco co sa viac podoba na tu po mame :) inak co ti na to rodicia?

alore

malachi no ja to musim stihnut pred skolou nemozem chybat zo skoly tak idem uz v auguste len dufam ze sa v tej pooperacnej podprde neuvarim xixi