Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

leus

Ziadna tu nepotrebovala reoperaciu.

A o kys. hyaluronovej alebo tukom som uvazovala ja, ale je to na dve veci, lebo ti zvacsia o jedno cislo (cize ja by som mala jednotky, nanajvys jedenapolky) a mas to na rok a pol max dva roky a das za to viac ako za silikony.

dianka82

No najlepsie na tom je,ze som nebola chora ani nepamatam.Ale minule bolo u nas strasne teplo tak som si po dlhej dobe zapla klimu v aute.No a na druhy den katastrofa.Ma skoro porazilo pretoze fakt nebyvam chora.Este aj moj muz skonstatoval,ze mam teda paradne "stastie"...

dianka82

Lolo 77
teplotu nemam,ale vcera ma bolelo hrdlo a mala som zapchaty nos.Dnes uz lepsie.Dopujem sa s panadolom,caje,vitaminy atd...
Inak predoperacne mam 2.6 den pred opkou.Ako myslim,ze uz budem ok,ale predsa organizmus moze byt oslabeny...

dianka82

Ludia mna porazi,3.6 idem na operaciu a ja od vcera bojujem s nachladenim.Dnes je to ovela lepsie,ale dufam,teda,ze sa mi to neodrazi na predoperacnych...co myslite???

Inak Barborka ja som Ti uz skor pisala,ze sa mi velmi pacia Tvoje prsia.Nemohla by si mi prosim poslat zopar fotiek na mail,aby som ich mohla ukazat doktorovi???Velmi by som Ti bola vdacna... dakujeeem...