Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

leus

a sestra ma silikony?
keby si 4 tyz. nic nerobila, tak by si uz davno bola na psychine zavreta zosalena. Ja uz som po tyzdni nevedela co robit.

leus

ihla
:)) ja sa len veziem, len sestra v amb.mi hovorila, ze mam pocitat 4tyzdne na oddych, tak mam obavy, ci budem schopna ist...ja opatrujem v rak., tak ale nemam tazku pacientku, nemusim dvihat, ale venovat sa jej musim

ihla

leus

podla toho ako cestujes, ak sa len vezies, tak to budes schopna uz po tyzdni. Ak soferujes, riadis vlak alebo pilotujes :) tak neviem... soferovanie by ti este problem robilo, vlak a lietadlo neviem :D

leus

no super, ja sa uz vidim ako vsetko aj ja budem po OP na sebe pozorovat...budem vobec schopna ist naspat do prace po 2tyzdnoch po OP?Cestujem totiz do zahranicia 500km.

ihla

leus

to ja si uz namyslam ze je jedno tvrdsie. a ak by aj bolo - stale je to ok. prsia ti predsa nebudu odpuchat sumerne, rovnako ako nic na tebe nie je sumerne.

lolo77

leus.. no ja dufam ze ziadne problemi mat ani nebudem.. aj ked su neni uplne identicke..ale tak maju este cas :-) snad budu vyzerat rovnako dobre aj za pol roka :-)

leus

ihla
tak je dobre a to ze je jedno tvrdsie,je tiez ok?
lolo77
tak ti zavidim-ale v dobrom fakt, ja by som tiez chcela mat take, ty si asi ani nemala ziadne problemy s nimi, vsak?Skoda ze ti neviem vidiet nazivo, nie si nahodou z LC? :)))

lolo77

ihla konecne !! ziadne spekulacie popredu.. ja sa musim pochvalit..ale moje prsia maly strasne vela pozitivnych ohlasov.. ze su fakt prirodzene..a ze som trafila velkost.. :-) tak sa tesiiim :-)

ihla

leus

Ano volala som. Povedal mi to, co som aj vedela, ze este je skoro hodnotit, lebo do 3 mesiacov sa prska stale formuju a moze byt jeden den jedno vacsie a na druhy den druhe... To je jasne, ved toto som vedela, no ked uz clovek daco take na sebe zbada, tak aj tak podlahne panike :D
Ale bolo dobre pocut to aj z ust pana doktora. Trochu ma to ukludnilo. Navyse na niektorych fotkach ten rozdiel nie je ani vidno (co som sa dnes fotila), na niektorych trochu ano, ale asi je to tak,ze sa az moc kriticky hodnotim.
Zatial som spokojna, prsia konecne mam a to je hlavne :) Riesit budem o par mesiacov - ak by sa to nezlepsilo.