Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

hm,tak to na tebe potom dobre vyniknú :-)ja som nechcela mať veľké,bala som sa aj tej 350 a váhala som či si nedám len 300,ale je to v pohode som spokojná.

kleopatra4589

Tak ja mam 160 cm a 43 kg :)Miery ani neviem ake mam, nikdy som sa nemerala.. ale poprsenku nosim 70A/B... nevyzera to zle, ale nie je to proste dostatocne velke.. :o)

zuzkas

ja mám 169 a vážila som 54-55.pod prsiami som mala asi 72.tú podprsenku si objednávaš spolu s implantátmi.ty máš aké miery?

kleopatra4589

A mozem sa ta opytat na tvoju vysku, ked mas 350 ml?? Ja si davam tie 300-vky, ale ja som drobna predrobna :)A tu podprsenku si treba nejako zvlast zakupit? Ci to vsetko pri operacii sa riesi??

kleopatra4589

Ja si idem dat 300 ml gulaty tvar, pod sval, rez pazuchou...A z tej podprsenky mam najvacsiu hrozu..:) A ty mas ake?

zuzkas

nie,nedávala som si ju dole zatial.nosiť by sa mala myslím 4 týžden keď sú pod sval a 6 týždňov keď pod žľazu,ale niesom si 100% istá či aj dr.červeň tak odporúča.inak už som si naňu aj zvykla :-)..a zajtra sa dozviem.a aké si ideš dať?

kleopatra4589

Ja mam 13.11.. ale v PP.. uz som si bola aj predoperacne vysetrenia urobit, takze uz len tam ist.. :)A tu podprsenku si si uz aj davala dole?? Nevies ako dlho ju Dr. Cerven odporuca nosit?

kleopatra4589

zuzkas

Nepisala som, ze pojdem k inemu.. len ma trosku zmiatlo odporucanie, ze k nemu ist nemam.. preto som bola zvedava, ci nanho najdem nejake negativne ohlasy na fore, alebo niekde inde.. ale nech sa snazim ako sa snazim- vsade len same chvaly.. :)Uz dost dlho som bola rozhodnuta prave prenho, tak myslim, ze to aj skusim.. A kazdopadne sa tesim, lebo nechcelo by sa mi cakat niekolko mesiacov na dalsi termin :) A ty si kedy bola na op.??