Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

malachi, vidíš, aj ja mám také "šťastie", že musím ešte ochorieť..dúfam, že nič horšie sa nám nestane :), hlavne myslieť pozitívne!!!

malachi

lola
ja som si prave na omlazeni citala nejake diskusie, kde baba celkom detailne opisovala svoje problemy, ktore mala po op. a s mojim stastim by som sa necudovala keby sa to prihodi aj mne :/ aaa ked mi operovali koleno som sa este bola zabavat na party den pred a teraz by sa tyzden vopred krvi nedorezal :D

lola 19

malachi, ja idem tiež ešte v stredu na interné vyšetrenie. Mám trochu červené hrdlo, tak dúfam, že ma nepošle domov..

lola 19

malachi, mám stres, fakt sa bojím..ale najviac sa bojím, keď už tam budem čakať na op.dúfam, že neutečiem..:)

malachi

zuzka
takze uz si uplne fit(uplne v ramci moznosti samozrejme?)ziadne komplikacie dufam :)
lola no hadam cibula zaberie, nemas stres?uz to mate za chvilku :)ja este ani predoperacne dokoncene a este aj skuskove a stahovanie takze o zabavu postarane

zuzkas

lola ja si to nechávam v kuchyni prikryté niečim,aby to nesmrdelo,alebo si to daj na okno.za pár hodín sa ti urobí šťava.

zuzkas

lola sprav si preventívne cibulu.nakrájaj na kolečká a,naukladaj do úzkeho pohára a medzi to nasyp cukor.tú šťavu si dávaj 3-4krát denne a kašlať nebudeš,len smrdieť :-)aj ja som rada,že už to je za mnou a že už sa vraciam do starých kolají!

lola 19

zuzi, ako ti závidím, že už máš po..a zajtra ideš na stehy. Mňa to hrdlo už nebolí, len šteklí, dúfam, že nezačnem kašlať :( kleopatra dr. červeň operuje aj v PP?