Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

malachi
lenkea

dakujem :) zatial to ide nejak mimo mna, skor sa tesim, ale ten adrenalin pride so vstupom do budovy novamedu, uz to vidim:D
hlavne nech je vysledok fajn, bolest kazda prezije

bon bony

lola 19, ja som sa tiez zlakla par dni dozadu ze ochoriem, chytilo mi hrdlo... Sem tam este pokaslem, ale da sa to, zajtra mam uz operaciu tak som sa modlila aby som bola ok!
Dopuj sa cajom,vela vit. c, cesnak,nech ti to neprepukne viac,neboj sa, doliecis to!

Zda sa mi to take neskutocne,ze zajtra uz idem, uf :D

lola 19

ahoj cheri, práve som prišla od dr. robila mi crp, zápal v krvi nemám, že by som to mala do soboty zvládnuť, ani hrdlo červené už nemám. 2x som doobeda smrkala, len mám trochu sliznicu v nose napuchnutú.

kozicka

Palky

Ahoj vitame ta u nas. Napis v akom meste by si chcela byt operovana a podla too ti vieme poradit, ospevovany je Dr. Cerven ( BB, Pezinok ), Trska ( tusim BA )v KE Chirmed klinika - neviem aky lekar, v BA tu vyzdvihuju este Ruzinovsku nemocnicu to tak na uvod. Pokial ide o velkost, otazka je aka je tvoja predstava, ale toto mas najlepsie prejst s lekarom na konzultacii, ktory ti povie ake su tvoje moznosti. Je to velmi individualne. Vsimla som si ze tu sa riesia implantaty tak od 270 ml vyzsie. Za priemer by som povazovala asi 350 - 400 ml ( v tejto diskusii ). A valna vacsina myslim riesi gulate. Od konzultacie sa caka myslim tak 2 mesiace a viac, zavisi od pracoviska a toho do akej miery je operater vychyteny. Ja osobne to mam za par a cakam nieco cez 2 mesiace. U Cervena sa caka dlhsie, ale dost casto sa mu uvolnuje termin takze vie ta posunut aj skor. A to je tak asi vsetko co ma napada a co som tak vedela vycucnut z diskusii co u nas prebiehaju.

Palky

ahojte baby, už dlho premýšľam o tom, že si dám spraviť silikónové prsia. nie, že by tie moje neboli žiadne, ale chcela by som väčšie :) o silikónoch som už veľmi veľa čítala, sem som sa registrovala len včera a verte mi, že som vás čítala dlho do noci :) Páči sa mi ako sa povzbudzujete, dávate si rady jedna druhej. Mohli by ste aj mňa trošku povzbudiť :) Chcem sa Vás popýtať u koho ste boli na operácii tie, ktoré už svoje nové prsia máte, koľko trvá ten čas od konzultácie po operáciu, koľko ml by bolo pre mňa najvhodnejšie. Pre predstavu mám 162cm a 55kg, obvod hrudníka 72cm. Poslala by som aj svoju fotku, len neviem kam a ani tú vašu galériu som tu neobjavila :( Tak mi pls poraďte, ďakujem :)

Palky

ahojte baby, už dlho premýšľam o tom, že si dám spraviť silikónové prsia. nie, že by tie moje neboli žiadne, ale chcela by som väčšie :) o silikónoch som už veľmi veľa čítala, sem som sa registrovala len včera a verte mi, že som vás čítala dlho do noci :) Páči sa mi ako sa povzbudzujete, dávate si rady jedna druhej. Mohli by ste aj mňa trošku povzbudiť :) Chcem sa Vás popýtať u koho ste boli na operácii tie, ktoré už svoje nové prsia máte, koľko trvá ten čas od konzultácie po operáciu, koľko ml by bolo pre mňa najvhodnejšie. Pre predstavu mám 162cm a 55kg, obvod hrudníka 72cm. Poslala by som aj svoju fotku, len neviem kam a ani tú vašu galériu som tu neobjavila :( Tak mi pls poraďte, ďakujem :)

Cheri39

my to máme s lolou19 o 4 dni, a zdá sa mi, že to nenormálne letí! ešte potrebujem zariadiť kopec vecí a mám pocit, že vôbec nestíham! len by som bola radšej, keby tak leteli aj tie prvé - najhoršie dni po...