Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

Kto to tu pisal ze posledny mesiac sa neskutocne vlecie? Musim potvrdit ze mal pravdu... Uz by som to mala najradsej za sebou, skoda ze to nerobia na pockanie.

maria1113

lola19, na prechladnutie je dobrý zázvor. Buď zázvorový čaj z čerstvého zázvoru, alebo si kúp v potravinách sušený zázvor, koreninu a daj si na lyžičku a zapi ho vodou, trocha to bude štípať. Ja ho užívam každý deň, začínam ráno nalačno, je dobrý od prechladnutia a aj na prečistenie. Skús tri krát denne si daj necelú kávovú lyžičku a zapi to vodou, mne to vždy pomôže.

malachi

lola
ajaj :( tak vsetky dostupne prostriedky z lekarne a z kuchyne,pod perinu do tepla, ten moj recept tepleho mlieka s medom a vela cesnaku na hrianku a teply cajik a uz len dufat (a spytat sa asi dakeho Dr.ze co s tym) hadam to bude ok
zuzka
nic nove, nebavili sme sa o tom oni to zamietli a pre nich je to vybavene

lola 19

zuzi, tuším fakt je to zo stresu..zas mi začína napuchať sliznica v nose, tak sa zas bojím, že to bude nádcha. Každých 15 min chodím kloktať vodu so solou a už aj na tej cibuli som bola :), no úplný hypochonder!!

aquamarine

zuzkas
Ahoj mozem sa spytat kolko si po opke?

Bude mi stacit mesacny oddych?Potom ma caka manualna praca stredne tazka v zahranici...dvihanie tych cca (10-15kg)

zuzkas

ahoj malachi.no,už sa cítim takmer fit :-)dnes som už aj postelné navliekala,teda paplóny manžel,celý byt som vysávala,vlasy som si umyla aj vyžehlila sama :-),už sa dá fungovať.čo vaši,nič nové?lola neboj,ja myslím,že takmer všetky prechladnú pred opkou-je to určite stresom a,nervozitou.ja som posledné 2 dni ani nejedla,čo som myslela stále len na prsia,na to čo bude a tiež som myslela nato,že odtial utečiem :-),ale dali mi tú tbl.na oblbnutie a potom už si pamatám len tak matne že čo bolo,takže zabrala ako mala :-)budeme krásne,zmení nám to život!budeme spokojnejšie,uvilnenejšie-treba myslieť pozitívne!

malachi

lola
no ano snazim sa, aj myslim na to ze mam vyssi prach bolesti aj z kolena som sa dostala skor ako vsetci ostatni tak len dufam,ze aj teraz tak bude :)hadam aj ruky budem moct skoro zapajat...ach my zeny sme teda tapy takto sa uboliet pre efekt :D