Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cheri a lola..vy idete do pezinku 6.11 ?
No ja tam idem dopoludnia..bud 6.11 alebo 7.11...dnes som volala s cervenom..takze vas mozno zahliadnem ako si vas vezu na salu :)..ja dojdem len na rychlu konzultaciu...
bon bony DRZIM PALCE!!
pukanec som zvedava na foto :))a ako sa uz citis? si uplne ok?

iffi

maria1113
to presne neviem kedy sa vráti, asi tak o 2 týždne, ale on ťa je schopný objednať aj hneď, ak zrovna nie je v ambulancii. Ja tiež počítam s konz. tak v druhej polke novembra.

malachi

bony
presne tak bolest preboli hlavne nech vysledok stoji za to
cheri
tolko nestresuj nie ze si este vredy privodis...aj ked ja uz mam tiez uz hlavu plnu myslienok :D ale zatial jem v pohode
lola
nooo trosku posmrdis chvilu len sa nenapchaj cesnakom aj pred op aby anesteziologicka nezaspala skor ako ty ;)

malachi

bony
presne tak bolest preboli hlavne nech vysledok stoji za to
cheri
tolko nestresuj nie ze si este vredy privodis...aj ked ja uz mam tiez uz hlavu plnu myslienok :D ale zatial jem v pohode
lola
nooo trosku posmrdis chvilu len sa nenapchaj cesnakom aj pred op aby anesteziologicka nezaspala skor ako ty ;)

Pukanec5

Ahojte babeny
konečne som sa ofotila a poslala som fotky do galerky. Neviem, kedy ich tam zavesí, ale asi čoskoro.Ešte sú neni úplne extra špeciál, ale kaťdým dňom je to lepšie.

lola 19

ďakujem Vám babule za podporu!! Musím to zvládnuť!! dala som si zázvor, cibulu, asi dosť smrdím, ale nevadí, hlavne, že budú kozy!! bony držím palce, potom daj vedieť, ako bolo!

Cheri39

lola, neboj, zvládneš chorobu, a potom spolu zvládneme aj opku!
dnes so so to ešte overovala, či mi pošlú obidve veľkosti, sestrička mi to potvrdila, takže dávam 375.

Cheri39

bon bony, držím palce!

my máme s lolou termín 6.11. a mne už zo stresu ani jesť nechutí, nespím poriadne...s tým ascorutinom sme asi mali užívať aj nejaké oblbováky :-)