ahojte babule :-) vcera mi tak mrzol net ach som napisala taky dlhokansky mailos a nic z toho neodoslalo mi to a zmrzol mi notebook
uz ani neviem co som pisala
LOLA:k tomu ochoreniu pred opkou ze je to asi naozaj ako naschval lebo aj ja som dva tyzdne pred sa snazila z toho dostat a akoby na potvoru som sa nevedela drzkam palceky lole nech je skoro fit lebo kaslat po opke je vazne neprijemne
AQUAMARINE: ja som po dvoch tyzdnoch isla do robotky len moja praca nie je tak narocna zeby som cosi taze dvihala kazdopadne by som sa setrila co najviac ako to ide aj baby co tu maju male deticky obmedzovali ich dvihanie tak snad to zvladnes sama zistis coho si schopna a co zvladnes pokial je mozne setri sa
ZUZKE som pisala ze je uzasna sikulka :-))) s tym upratovanim a tak :-))) a som rada ze to mas za sebou a ze si fit uz akotak :-)) ze sa tak super zotavujes :-)
BONBONY drziiim palcekyyy na zajtraaaaaaa :-)))))))
a pozdravujem vsetky statocne zienky tu :-))) a tak isto drzakm palceky nech sa vam cas krati do opky :-)))))
a vitam PALKI :-)do galerky sa dostanes velmi lahko staci poslat fotocku prsicok (pred operaciou) na mail tejto kocke e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle hesielko do galerii kde si mozes pozriet baby ktore budu alebo uz absolvovali zakrok a su tam aj velkosti znacky silikonov ich rozmery i operateri u ktoreho ktora bola