Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

ahojte babule :-) vcera mi tak mrzol net ach som napisala taky dlhokansky mailos a nic z toho neodoslalo mi to a zmrzol mi notebook
uz ani neviem co som pisala

LOLA:k tomu ochoreniu pred opkou ze je to asi naozaj ako naschval lebo aj ja som dva tyzdne pred sa snazila z toho dostat a akoby na potvoru som sa nevedela drzkam palceky lole nech je skoro fit lebo kaslat po opke je vazne neprijemne

AQUAMARINE: ja som po dvoch tyzdnoch isla do robotky len moja praca nie je tak narocna zeby som cosi taze dvihala kazdopadne by som sa setrila co najviac ako to ide aj baby co tu maju male deticky obmedzovali ich dvihanie tak snad to zvladnes sama zistis coho si schopna a co zvladnes pokial je mozne setri sa

ZUZKE som pisala ze je uzasna sikulka :-))) s tym upratovanim a tak :-))) a som rada ze to mas za sebou a ze si fit uz akotak :-)) ze sa tak super zotavujes :-)

BONBONY drziiim palcekyyy na zajtraaaaaaa :-)))))))

a pozdravujem vsetky statocne zienky tu :-))) a tak isto drzakm palceky nech sa vam cas krati do opky :-)))))

a vitam PALKI :-)do galerky sa dostanes velmi lahko staci poslat fotocku prsicok (pred operaciou) na mail tejto kocke e.uhrinova@gmail.com a ona ti posle hesielko do galerii kde si mozes pozriet baby ktore budu alebo uz absolvovali zakrok a su tam aj velkosti znacky silikonov ich rozmery i operateri u ktoreho ktora bola

zuzkas

cheri veru už len čakať kedy sa prská usadia a musím si ruky rozhýbať,lebo ich neviem dať nad ruky vertikálne.
bon bony ja som telefonovala hneď a ani som o tom nevedela-priviezli ma z operačky,povedala som spolubývajúcej:v šufliku mám mobil,prosím stlač červené tlačítko,daj pin...,vo volaných je a moja lasočka a daj volať :-)vraj sa na mne bavila,že ako som to mohla tak rýchlo takto rozmýšlať a ja som si nič nepamatala.mužovi som povedala že žijem a zložila som :-)a tam tých svedkov tam nič nevypisuj,to podľa toho aká sestrička tam bude-to sa potom dopíše.inak držím ti palce a neboj!keď som to ja zvládla,tak to zvládne každý :-)ja som hrozný bojko a keby bolo treba,tak by som šla znovu...:-)

bon bony

Zuzkas, prosim ta este jedna otazka. Vypisujem si tie papiere od dr., je tam podpis svedka, koho si uviedla?
Moze to byt aj clen rodiny, alebo skor sestricka, alebo?

lola 19

cheri, zuzi ďakujéém. Liečim sa ako nikdy v živote!! Prave som sa naparovala, ani takú nádchu nemám len tá sliznice je napuchnutá. Tak ani necítim ako smrdím od cibule..:), ale nikto nič nehovorí..ešte aj migrénu mám..ale dobre bude!! už v sobotúú!! cheri už len 4 dni!!

bon bony

lola, adeilade, diky kočky :)
jasne potom napisem zo dve vety co a ako.

malachi veru! som velmi zvedava na vysledny efekt..
ale tiez aj na samotny priebeh zajtra a ked sa preberiem z narkozy vuaa uz sa to blizi :D
7:45 tam mam byt.

Moja mama sa boji ze ked budem mimo, ze ako sa mi dovola, sa bude bat ci je vsetko v poriadku.

Zuzkas prosim ta, ty si po oper. uz, zvladla si po prebudeni normalne telefonovat?

Cheri39

adelaide, no dúfam, že tam s nami nebudú čavargovať po čakárni :-D! aby sme sa mohli vidieť!
daj vedieť, aká bola konzultačka...

zuzkas, bože, ako je tebe dobre, už len nechať prská, aby sa usadili a hotovo! ani si sa nenazdala,... ale tiež si si vytrpela...
lola19, mne nebude vadiť, ani keď ešte v sobotu budeš smrdieť, len sa vylieč!

zuzkas

baby už som po štichoch a ani to nebolelo :-)lola,dúfam ti prejde nádcha :-(,cheri ty sa už nevieš dočkať soboty ako vidím :-) maria môžeš mi prosím ťa napísať tvoj mail,chcem ti niečo poslať.