Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sloniik

leus
veď to, stojí to cca 2000eur, informácie o tom mám, kopu o tom píšu, ale fotky žiadne. Ja len či náhodou sa tu nenachádza žienka aj s takýmito prskami.
Inak dievčatá, určite sa aj vám - tie ktoré majú ešte len pred, ale možno aj tie po - víri v hlave milion myšlienok. Najnovšie taká, že ak budem žiť dajme tomu 70 rokov (mám 25, jedno dieťa),koľkokrát budem musieť ísť na reoperáciu.Možno aj 4krát?! Ako to vlastne v praxi chodí?

Michela

Maria113 a Sloník

tiež idem k Fabrymu. Kamaratka u neho bola a po operácií takmer žiadne bolesti nemala. Bola rada že nemusí byť hospitalizovaná. Dreny, bezpodmienečne.

leus

sloniik
ak sa teda mozem vyjadrit aj ja :) tak o tom som citala ,na nete mas vela clankov, ale stoji to vela penazi a mas to len asi na rok

sloniik

majcinka
ja som sa rozhodla pre dr. Fabryho, pretože som videla jeho prácu, a robí fakt pekné ciciky :o) a dáva dreny, ktoré ja bezpodmienečne chcem. Len ma zaráža to, že neposkytuje hospitalizáciu po opke. Idem aj s naj kamoškou a dohodli sme sa tak, že ak dr. nenavrhne iné riešenie, rezervujeme si najbližší penzionik pri klinike a ostaneme tam 2 dni. Opka bude v januári.

maria1113
serus Majka, dlhšie som tu nebola (v práci a doma toho akosi kopec,ešte aj do školy chodím...)ja som tiež zo ZA :o) Riešenie,kt. sme vymysleli je také najprijateľnejšie, len či bude aj efektné, neviem...Inak začala ma veľmi pokúšať myšlienka, dať si najskôr zväčšiť prska tou novou injekčnou metódou - kyselina hyaluronová. Len nikde neviem nájsť ako vyzerajú prsia po zákroku.
Nepočula si niečo o tom, alebo iné kočky???

zuzkas

maria aj ja som ti poslala ďalší.
cheri neboj dr.je asi zvyknutý,aj ja som bola už taká prepotená:-(a tých 5 dní ti rýchlo ubehne!

Cheri39

zuzi, ty si ich už môžeš dosýta popozerať, ja sa zatiaľ bojím, rozbalila som ich párkrát len na chvíľku..
už ma to začína pod tou podprdou svrbieť, takto dlho bez sprchy som ešte nebola, chudák dr. na kontrole :-)
používam tie navlhčené vreckovky, ale to sa mi zdá málo, ... ešte 5 dní!

zuzkas

cheri to som aj veľmi zvedavá,že ako sa ešte zmenia,že aké budú v lete v plavočkách:-)teraz vyzerajú dobre na holo aj v podprde a keď budú ešte krajšie,jaj teším sa:-)takže aj tvoj manžel je hapy,to je super že ste obaja spokojní:-)!