Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

teraz čítam,že aj Škamlová si dala a zrobila si srandu,že- "dala som si tie isté tabletky ako Judínyová :D ale nie,veĎ to je očividné."

maria1113

aloe, presne, ale je to naozaj trápne s tými tabletkami. Keby naozaj existoval taký spôsob, tak plastickí chirurgovia by boli bez práce

silviklh

:D dajme tomu sprostá Judínyová?:D že tabletky,to je aká sprostá,že si myslí,že jej to niekto uveril...

maria1113

silviklh, to sa ťažko odhaduje, pretože niekomu urobí 400ml trojky a inej zase 300ml štvorky napr. Doktor ti musí zmerať šírku tvojho prsníka a potom podľa tabuliek prispôsobí šírku implantátu a samozrejme aj výšku.

maria1113

myslím, že aj A. Timkovú, ale čítala som o nej, že si musela dať vybrať implantáty, lebo nastal nejaký zápal, ale po čase si ich dá späť. Už dlho o nej nebolo počuť, keď už ju nevídať na obrazovke.

leus

ja ked som tam bola na konzultacii, tak sestricka mi povedala, ze pondelky sú na operacke vzdy obaja, ale oni sa chodia radit vzdy, aj ked ten druhy ma napr.konzultaciu s pacientkou, operacka je hned vedla vysetrovne...aj pri mne magdo odbiehal, lebo ho kacmar volal...