Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

Violetka,
mna to ani netaha, ale tak picha akoby....pri nadychu....inak co si robila prvy tyzden po opke, lebo mne sa uz lezat moc nechce, tak robim take zakladne veci, samozrejme nic zlozite, ani tazke, ale aspon nieco, hlavne ma hneva, ze sa nemozem osprchovat....

Violetka

Zuzula
mna takto neťahalo, ale myslím si, že každá máme iný pooperačný stav, každá sa sledujeme, určite to nie je nič nezvyčajné. Ja som 11 deň po a cítim už iba také napnuté prsia. No a jeden mám viac opuchnutý ako druhý. A jazva ma bolí iba jedna a dr povedal, že práve tú mám oveľa krajšiu, takže tak

Violetka

Maria1113

doktor mi navrhol, že mi odstráni znamienka tesne pred operáciou. Keď po mne kreslil, tak si ich všimol. Vyberanie stehov viac bolelo z tých znamienok, ako z prsníkov.

Podľa toho čo tu píšete, prsia sa budú meniť ešte aj mesiac - dva po operácii? Tak to sa teším, lebo vidím, že toto ešte nie je úplne ono. Dnes si dám prvý krát doma dole podprdu a odfotím sa a pošlem. A osprchujem sa, hurá :-)

Zuzula26

ahojte babulky, mam po opke 5 den a taha ma v lavom prsniku tak napravo smerom ku hrudniku, ako ked nepravidelne dychate a zacne vas pichat v boku, je to normalne?

silviklh

dakujem,ja uz vsetko vyzvedam a pritom idem na konzultaciu za mesiac,ale so mstrasne zvedava,tak prepacte,ak uz otravujem :( a nedavam to naschval dvakrat tie moje prispevky,neviem,preco to robi

alore

silvikhl mne napr 325ml stredny profil spravil 75C - 75D podprsenku zalezi od strihu. Z akeho zakladu vid galerka :)

silviklh

teraz čítam,že aj Škamlová si dala a zrobila si srandu,že- "dala som si tie isté tabletky ako Judínyová :D ale nie,veĎ to je očividné."