Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuzula26

ja mam pod sval, zavisi to od tvaru prs, od tvojej postavy.....ale je to aj vec nazoru kazdeho doktora.....ja som bola u Dr. Fabryho v BA.

Vanilla

PROSIM VAS je niekdy stranka,kde by som si mohla pozriet NAPR:ak bola niektora z vas v BA operovana,alebo v BB..ci je tam rozdiel,alebo je to proste,len o tom,na ktorej konzultacii to doktor vysvetli lep=sie?

Vanilla

Este by som sa chcela opytat...aky je rozdiel medzi vysoklym profilom,stredny,alebo nizkym..ide o to,ako su prsia ..vyska....ci su vypukla,alebo nizsie???A preco sa davaju radsej pod sval...Ma niekto prsia iba po zlazou?Je nejaka stranka,kde by boli nejake fotky,co robi nejaky doktor napr v BB

Vanilla

dobry den.Chcela by som sa opytat...Je rozdiel,ci si niekto da urobit prsia v BB ,alebo Kosice,ci Bratislava?myslim kvalita zakroky...