Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

nenachádzam odpoveď- treba si na zotavovanie zobrať dovolenku,alebo to bude PNka? aby som vedela,či si mám šetriť dni

Violetka

Zuzula,

áno to vstávanie je hnusné. Prvý týždeň som tiež v kuse len neležala. To sa ani nedalo, celý deň a noc na chrbáte ležať. Deti som mala preč, tak som sa tu iba tak motala. Staršia bola v škole, ale s ňou už nie je veľa práce, práveže ma ešte aj masírovala, chúďa oklamala som ju, že mám niečo s chrbticou. Má 10 rokov a mladšia 2 r. bola u našich. Chvíľu som ležala, chvíľu sedela pri PC a keď som cítila únavu, tak som si šla ľahnúť.

Flow333

Vanilla

tak kazdy ma dobru pracu. Ja som bola v chirmede a neviem si vynachvalit. Pozri www.chirmed.sk
u dr. Cervena tu bolo dost bab.ti poradia nejake ich stranky. Inak ak posles svoju foto pred operaciou na mail e.uhrinova@gmail.com tak si mozes pozriet fotky priamo nas tu z diskusie.

Violetka

Vanilla

vyhľadaj si články, kde je všetko podrobne vysvetlené. Profily, typy operácie, my ti to tak nevysvetlíme ako odberné články od doktorov, ktorých je plný net. A rozdiel nie je v tom, v akom meste si to dáš robiť, ale u akého odborníka. Aj v malom meste môže pôsobiť uznávaný chirurg. Vyhľadaj si aj stránky Novamedu - kliniky, kde pôsobí Dr. Červeň, máš tam aj mail, aj číslo. Na konzultácii ti všetko vysvetlí.

Vanilla

Flow333 a nevedela by si mi poslat nejaku adresu,kde by som nasla nejake fotky napr:od nejakeho lekara...aku ma pracu?