Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Madame

ja som po opke 6 týždňov presne. A tiež sú ešte rozdielne. Práve pohoda a ľavé ešte vyššie, tvrdšie, väčší opuch. Mám 460 gule. Zajtra kontrola tak uvidim čo mi DR povie. Ale to sa vraj upravuje aj pól roka. Takze som kludna

Flow333

Aquamarine

tak 175vyska, 58 váha, 77 pod prsia 85 cez pred, teraz 94,5. Waaw 800:-) možno aj ja budem za 10 rokov chcieť viac a možno nie. Už teraz ako som bola v H&M bola so mnou MAMKA a skúšala som podpirky. Pozerala zdesene a to jej hovorím že nemám veľké. Ona mi na to že v lete v tielku budeš ako lompa. Potesila má:-)

aquamarine

flow333
poviem ti tak ze mojim snom su 800-ky:))jasne aj 600 je dost ale ja som vazne velka..aj do vysky aj sirky (180/68)
jasne ze na malickej babe by to vyzeralo ako dve hlavy,ale ja si stale pozeram fotky laurys a ona to ma perfektne....a tiez je vyssia,tusim ma okolo 175 jak ty

aquamarine

flow333 to je skvele ze si spokojna,ja chcem byt tiez
a mozem sa spytat kolko si vazila a ake si mala miery pred opkou?

Madame

AHOJTE BABY.CHCEM SA PORADIT.SOM PRESNE MESIAC PO OP A STALE MAM PRSIA ROZDIELNE.LAVE JE OPUCHNUTE VIAC DO GULATA AJ TROSKU TVRDSIE OPROTI PRAVEMU ALE PRAVE MA STALE VIAC POBOLIEVA,POCITUJEM V NOM STALE TAKE PICHANIE.AJ BRADAVKU NA PRAVOM PRSE MAM ASI O POL CM VYSSIE.JE MOZNE ZE SA TO ESTE UPRAVI A ZE TO JE SPOSOBENE TYM OPUCHOM. FOTO ESTE NEMAM. MAM 300 GULE.

Flow333

Aquamarine

tak keď sa na seba pozerám v mikine, sú nenapadne ale iba keď mám retro. Keď som skúšala tričká s podpirami čo mi donesie jezisko som maximálne spokojná. Úplne stačia. Iba na holo sa mi zdali malé ale sú dosť veľké. Väčšie by boli ozaj obrie a myslím s odstupom času že by SIM väčšie nechcela. Úplne stačia a to som predtým pisala, že lutujem že som si nedala 520. Niesom nízka, mám 175cm. A nechcem tá odhovarat ale keď na 600 das podpiru aby sú tam nemala 2 hlavy. :-(

silviklh

áno,to je jediná cesta,aj ja som tak musela :-) a nijak om ito neublížilo :-) urob tak,veď tam nebudes mat tvar.mne ta galerka velmi pomohla,uz viem,ake chcem :)